Data publicării:

Fază tare la TV! Cum au apărut îmbrăcate Dăncilă și Tatoiu. Imaginile zilei

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Viral
WhatsApp
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Într-o emisiune recentă de la B1TV, Viorica Dăncilă și Monica Tatoiu au dovedit că moda e ca politica – fiecare face ce vrea! Cele două au reușit să capteze atenția, nu prin discursuri memorabile, ci prin ținutele lor… aproape identice.

Nuanțele vibrante ale outfit-urilor lor au fost atât de intense încât ar fi putut fi văzute chiar și de pe Marte. Viorica Dăncilă, cunoscută pentru gusturile vestimentare curajoase, a optat pentru o piesă în 3 culori: verde, roșu și o alta - undeva între roz și papagal flamboaiant, delimitate de niște dungulițe negre. Nu a lipsit, bineînțeles, broșa de la piept cu care doamna Dăncilă ne-a delectat pe tot parcursul carierei politice. 

Monica Tatoiu, la rândul ei, nu s-a lăsat mai prejos, înfățișându-se într-o piesă de culoare roz-bombon, peste care a venit cu o vestuță care bătea spre un verde-smarald, verde-obosit, verde-decolorat,  mă rog... Ținuta a fost completată de un colier, un inel și o pereche de cercei de culoare verde-brotăcel (culoare care chiar există).

Spectacolul de culori mă face să cred că cele două ar putea fi noile ambasadoare Pantone. Plus că nici nu am fost atent la ce au vorbit, pentru că, în fața acestor ținute, orice altceva trece pe locul doi. 

Nu știm dacă spectacolul cromatic va continua și la următoarele apariții, dar un lucru e cert: Viorica Dăncilă și Monica Tatoiu au stabilit un nou trend în televiziunea românească. Poate că e momentul ca cele două să apară sub o nouă formă, poate chiar o nouă emisiune: „Fashion cu Vio și Monica” – unde culorile nu sunt niciodată prea tari, iar combinațiile... niciodată prea curajoase!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel