Data publicării:
Fază tare cu marele informatician Grindeanu! Vrei și tu, cetățean român, să afli cine e ministrul Transporturilor și afli așa ceva / foto în articol
Fază tare cu marele informatician Sorin Grindeanu!
Vrei și tu, cetățean român, să te informezi despre cine este Sorin Grindeanu. Și intri pe Wikipedia. Și ce afli? În primul rând, că este informatician. În al doilea rând, afli că „s-a dovedit a fi un animal meschin care contribuie din plin la procesul de subjugare a poporului român, dar până la urmă va fi judecat și va înfunda pușcăria”.
Ce paradox, nu? Tocmai marelui informatician Sorin Grindeanu care, în plus, a condus și Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), i-a fost spartă pagina de Wikipedia.
Informații despre Sorin Grindeanu se pot găsi, în această enciclopedie, în vreo zece limbi, printre care și engleză, și franceză.
(Captura foto cu informația de pe Wikipedia o găsiți în galeria foto din acest articol)
Cine scrie pe Wikipedia
La scrierea articolelor din Wikipedia poate contribui oricine. Pentru a modifica articolele sau a adăuga altele noi nu este necesară nicio identificare a persoanelor și nicio verificare a competenței lor.
Vizitatorii sitului Wikipedia întreabă adesea: „Bine, dar atunci orice neștiutor sau răuvoitor poate să scrie în articole absolut orice! Mai mult, oricine poate să șteargă contribuțiile valoroase făcute de alții! Nu e periculos?”
Deși într-adevăr articolele sunt uneori vandalizate de răuvoitori, modificările operate sunt permanent supravegheate de către comunitatea de utilizatori, care în timp s-au organizat și, pe lângă activitatea de dezvoltare continuă a proiectului, reușesc și să facă față atacurilor. Imediat ce apare o modificare nepotrivită, ea este anulată, iar persoana respectivă avertizată, totul petrecându-se, de obicei, într-un interval de câteva minute. În plus, administratorii site-ului au și posibilitatea de a bloca accesul la editare al răuvoitorilor.
Printre contribuitori se află oameni din toate părțile lumii și toate categoriile de vârstă, singurele condiții fiind accesul la Internet și dorința de a participa la scrierea unei enciclopedii. Desigur, sunt preferați editorii care cunosc suficient de bine un domeniu și care pot redacta articolele într-un stil propriu unei enciclopedii.
VEZI ȘI: Descoperirea lui Gușă din spitalele din București despre Covid-19. În tot acest timp, Grindeanu nu face nimic / foto în articol
Cozmin Gușă a spus ce descoperire a făcut în câteva spitale din România despre Covid-19.
Cu coronavirusul nu este de joacă! A revenit în forță la nivel mondial. Cum era de așteptat, nici în România lucrurile nu sunt roz. Și, în acest context, la metrou este teroare. Oamenii se calcă în picioare, este foarte aglomerat, iar Sorin Grindeanu n-are nicio reacție. Metrorex se află în subordinea Ministerului Transporturilor pe care social-democratul îl conduce.
„Vă dați seama ce se întâmplă, acum, la metrou dacă trei din trei sute sunt infectați acolo? Păi, în câteva zile, se fac încă o sută de oameni infectați, pe lângă cei trei. Cu Covid-19 nu este de glumă. Am vorbit și eu la mai multe spitale - atât la la Matei Balș, cât și la Victor Babeș - și am aflat că sunt cazuri grave. De asemenea, sunt cazuri grave de recidivă în special. Covid-ul acesta, așa ușurel, așezându-se peste o stare post Covid, destabilizantă la foarte mulți dintre cei care au suferit deja boala, se transformă într-o boală grea în spitale. Adică sunt cazuri destul de grele acolo, mai ales ca recidivă, adică oameni care au mai fost infectați”, a zis Cozmin Gușă.
„În această situație, să nu asiguri o oarecare aerare la metrou... este un semn de criză, dar și de nepăsare!”, a mai spus Cozmin Gușă la Deferiți mass-media, emisiunea săptămânală de la DC News.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News