Faza din trafic din București care numai în România se poate întâmpla. ”În Italia, îți confiscă și mașina, și copilul”/ VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ
Mașina este o armă periculoasă, o spune chiar Titi Aur. 

Fotografia de mai jos a fost surprinsă în trafic, în București. ”Arată foarte clar cum se poate comporta o familie. (...) În Italia, pentru o astfel de fază se confiscă și mașina, și copilul! Și nu glumesc când spun că se confiscă copilul. Dacă te prinde cu copilul care este în scăunel, cu centură, dar scăunelul nu este omologat, îți confiscă copilul! Ți-l ia Protecția Copilului pentru că i-ai pus în pericol viața” a spus Titi Aur, în emisiunea ”DC Conducem”. 

”Mașina este evident o armă. Ai pus copilul în pericol cu acea fierătanie” a întărit expertul de conducere defensivă, spunând că faza este ”mai mult decât periculoasă, copilul a fost expus și lăsat jumătate pe dinafară, putea chiar să cadă din mașină și, bineînțeles, nu era în scăunel. Sunt lucruri pe care le poți vedea doar în România (...) Deci e o fază posibilă doar în România”.

”Nu cred că acești părinți nu-și iubesc copilul, nu cred că fac acest lucru intenționat pentru a-l pune în pericol, pentru că nu i-au făcut un rău, nu s-a întâmplat nimic până la urmă, dar imaginați-vă ce s-ar fi întâmplat dacă această mașină ar fi fost lovită brusc în partea stângă, în față, când șoferul  mai trăgea și un pic dreapta de volan. Copilul ar fi fost aruncat pe carosabil, căzut din mașină sau lovit și de altă mașină... eu nu cred că acești părinți au făcut asta pentru că nu-și iubesc copilul, ci pentru că nu conștientizează” a mai punctat Titi Aur. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel