Faza anului la Eurovision 2023 în timpul selecției melodiei României. TVR s-a chinuit 25 de minute să ofere un premiu de 5.000 de euro
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: TVR
Foto: TVR
Faza anului în studiourile TVR unde s-a desfășurat concursul pentru alegerea melodiei care va reprezenta România.

La finalul emisiunii, un telespectator TVR și votant s-a numărat printre câștigătorii marelui premiu de 5.000 de euro.

Potrivit regulamentului, „Campania se derulează pe teritoriul României, în scopul fidelizării publicului telespectator şi promovarea Concursului Internaţional Eurovision 2023 - Selecţia Naţională -Finala. Campania nu este o loterie sau un joc de noroc, ci este o acţiune promoţională/de promovare, având ca premiu suma de 5000 (cincimii) euro net, la baza mecanismului desfăşurării acestei acţiuni fiind vot prin apel telefonic, la tarif normal, sau online pe pagina  http://eurovision.tvr.ro”.

Doar că, timp de aproximativ 25 de minute, cei de la TVR s-au chinuit să ofere premiul, dar niciun votant nu a răspuns la telefon.

În cele din urmă a răspuns o femeie, pe nume Emanuela, care nu a știut să răspundă la întrebarea câți membri sunt în juriul selecției Eurovision România 2023 pentru a câștiga cei 5.000 de euro. Prezentatorii au „forțat” și au schimbat întrebarea: În ce țară se va desfășura finala Eurovision 2023. Răspunsul corect era Marea Britanie, dar și aici telespectatoarea a răspuns cu numele orașului britanic unde va avea loc finala ... Liverpool. În cele din urmă marele premiu de 5.000 de euro a mers totuși către aceasta.

În ceea ce privește concursul muzical, marele câștigător care va reprezenta România la Eurovision 2023 a fost desemnat în urma votului Theodor Andrei.

Au fost 36.524 de voturi.

Video Theodor Andrei și melodia care va reprezenta România la Eurovision 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel