Fază amuzantă la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Jucătorii Angliei nu pot să doarmă din cauza cămilelor / foto
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Jucătorii selecționatei Angliei nu au putut să doarmă din cauza cămilelor.

Echipa națională a Angliei a ales să se cazeze într-un hotel departe de traficul orașului, dar nu a luat în calcul cămilele care populează zona în număr mare și sunt foarte zgomotoase

Primul adversar al Angliei la Cupa Mondială nu este o echipă de fotbal, ci o turmă de cămile. Călătoria în Qatar pentru naționala celor Trei Lei nu a început în cel mai bun mod. De altfel, echipa antrenorului Gareth Southgate este cazată la hotelul Souq Al Wakra. Acesta se află departe de traficul din centrul orașului, dar zona este populată de un număr mare de cămile.

În încercarea de a scăpa de zgomotul din zona centrală a metropolei, britanicii nu s-au împăcat cu zgomotele cămilelor care, datorită izolației fonice slabe a hotelului, țin jucătorii și personalul treji în timpul nopții, conform La Repubblica.

CITEȘTE ȘI     -    Restricții pentru suporteri la Campionatul Mondial din Qatar: Fără săruturi, bere și carne de porc / Ce alte reguli le mai sunt impuse oamenilor

Karim Benzema ratează Cupa Mondială. S-a accidentat şi a părăsit deja cantonamentul Franţei

Atacantul francez Karim Benzema nu va mai putea juca la Cupa Mondială din Qatar. 

Acesta s-a accidentat la un antrenament şi, deşi a sperat că va putea fi recuperat pentru a juca cel puţin două meciuri din faza grupelor, a fost nevoit să declare forfait. 

"În viața mea nu am renunțat niciodată… dar în seara asta trebuie să mă gândesc la echipă așa cum am făcut-o întotdeauna, așa că vreau să las locul cuiva care poate ajuta grupul să facă o Cupă Mondială grozavă. Vă mulțumesc pentru toate mesajele de susținere”, a transmis Benzema pe Instagram.

Benzema nu e singurul jucător al Franţei nevoit să abandoneze înainte de Cupa Mondială. Prin aceeaşi situaţie a trecut şi Cristopher Nkunku, atacantul celor de la RB Leipzig, accidentat tot la un antrenament (citește continuarea AICI).

CITEȘTE ȘI     -    Noul președinte brazilian, Lula, crede că țara sa va câștiga CM 2022

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel