Faust Negru, vicepreședintele PNL Buzău a murit într-un accident
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ambulanta_la_iesire_mina_Uricani_9a079cc166
Ambulanta_la_iesire_mina_Uricani_9a079cc166

Tragedie la Buzău. Maşina vicepreşedintelui organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal (PNL), Faust Negru, a fost izbită în plin de alte două autoturisme. Politicianul a murit pe loc.

Autor: Gabriela Florentina Boghian

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, pe DN 2 (E 85), la ieşirea din Buzău spre Ploieşti.

“În accident au fost implicate trei autoturisme. Din primele constatări, se pare că autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 56 de ani ( Faust Negru ) a făcut o manevră de întoarcere. Atunci, a fost lovită de alte două autoturisme, care circulau către Buzău. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea altor trei persoane”, a precizat pentru EVZ comisar şef Florina Crucianu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Vicepreşedintele PNL se afla într-un autoturism Dacia Nova şi circula spre Ploieşti. La un moment dat, el s-a hotărât să întoarcă şi a fost izbit în plin de un Opel şi de un Matiz. În urma impactului violent, şoferul Matiz-ului a fost grav rănit. Alţi doi pasageri din acelaşi autoturism au fost răniţi uşor.

Circulaţia în zonă a fost restricţionată mai bine de o oră, timp în care, pe ambele sensuri de mers, s-au format cozi de maşini care au depăşit 2 kilometri.

Faust Negru, în vârstă de 56 de ani, era vicepreședinte al Organizaţiei Municipale a PNL, fiind ales în această funcție în anul 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel