Fault criminal în Liga I: Cadu i-a rupt 5 dinți unui adversar. Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Derby-ul etapei a 20-a din Liga I1 a oferit, luni seara, imagini șocante. Partida dintre FC Vaslui și CFR Cluj a fost marcată de intrarea criminală a căpitanului de la CFR, Ricardo Cadu, asupra fundaşul Vasluiului, Jivko Milanov. În urma intervenției lui Cadu, bulgarul de la Vaslui a rămas fără cinci dinți.

[caption id="attachment_287469" align="aligncenter" width="640"] Cei doi dinți ai lui Milanov, scoși în momentul loviturii lui Cadu. Alți trei au fost rupți și scoși la spital[/caption]

Bulgarul a ajuns imediat la spital şi a rămas fără 5 dinţi după intervenţia lui Cadu. El a refuzat aseară internarea la spitalul din Vaslui unde i s-au făcut primele investigaţii şi a plecat să-şi repare dantura la Sofia. Milanov nu e prima victimă a lui Cadu: pe lista acestuia s-au înşirat, de-a lungul timpului, Claudiu Niculescu, Herea, Sânmărtean, Burdujan, Cesinha, Brandan ori Arthuro.

„Cadu să stea suspendat până îi cresc dinţii lui Milanov”, a reacţionat antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo, după meci.

Căpitanul celor de la CFR Cluj nu înţelege de ce e atacat atât de dur şi se scuză spunând că a vrut să lovească mingea, nu să intre tare la adversar.

„Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Vreau să-l sun pe Milanov să-mi cer scuze. Trebuie să ştie că n-a fost nimic intenţionat. Am vrut să lovesc mingea, nu l-am văzut şi a ieşit o accidentare urâtă. Nu mă interesează ce spune lumea, vreau să-i cer scuze jucătorului de la Vaslui, să vorbesc cu el”, a declarat Cadu, conform gsp.ro.

Vezi aici faultul lui Cadu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel