Fața NECUNOSCUTĂ a industriei muzicale. Miru: PROPUNERE INDECENTĂ. M-am făcut că plouă!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 20 oct 2020 / 14:14
Ana Miruna Ionescu, cunoscută drept „Miru”, a povestit la seria DC Muzică de la interviurile DC News un episod deloc plăcut. 

Invitată la interviurile DC News, la seria DC Muzică, vloggerița și cântăreața Miru a povestit o întâmplare halucinantă. 

Întrebată ce nu ar face pentru succesul în muzică, Miru a mărturisit că nu ar da curs unei propuneri indecente. 

„Sunt artist independent. Tot ce iau salariu și din Youtube investesc în muzica mea, plătesc și o chirie. Nu îmi plac contractele de mainstream sau obligațiile. Tata m-a învățat să-mi plătesc și cafeaua dacă ies cu un băiat”, a spus Miru în studio-ul DC News. 

Apoi, Miru a povestit că s-a întâmplat, la un moment dat, să primească o astfel de propunere. 

Chestiile astea se făceau și s-au făcut mult timp și în mainstream. Nu mă bag să dau exemple, dar în șapte ani de București m-am întâlnit la fel de fel de evenimente cu diverși oameni care au vârste mai înaintate decât mine. Și mai auzi povești din 1996, din 2000... Consider că nu mai suntem la nivel în care o femeie trebuie să dea această plată în natură ca să-și facă arta”, a declarat Miru. 

Miru: S-a întâmplat la o petrecere 

„Mi s-a întâmplat o singură dată. Eram la o petrecere, la un eveniment și eram la o discuție afară. Persoana cu care discutam a făcut această propunere. Eu m-am făcut că plouă și îmi mintea mea era ceva gen: Ce zice ăsta mie aici?! Deci m-am făcut că plouă... M-am dus acasă.

A fost ciudat să primesc propunerea. Eu am fost crescută între băieți! Dacă vii cu vrăjeală proastă, eu nu pun botul la așa ceva. Și niște vorbe... niște garanții. E de-a râsul plânsul. Aveam un monolog interior în care mă întrebam ce-mi zice el acolo. M-am făcut că n-am auzit”, a povestit Miru. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro