Data actualizării:
Data publicării:

Fată de 15 ani, dispărută de acasă, din Sibiu, a fost găsită în județul Alba

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
fata de 15 ani. FOTO: Freepik @daniel-007
fata de 15 ani. FOTO: Freepik @daniel-007
Minoră de 15 ani, plecată de la domiciliul din Sibiu, a fost găsită pe raza județului Alba.

Update: Minora de 15 ani care fusese dată dispărută de familie a fost depistată pe raza judeţului Alba, ea fiind încredinţată familiei, a anunţat IPJ Sibiu.


”Minora a fost depistată e raza judeţului Alba. A fost încredinţată familiei. Nu a fost victima niciunei infracţiuni”, au transmis poliţiştii, notează Agerpres.

Știre inițială

Polițiștii sibieni caută o minoră de 15 ani, care a dispărut de acasă sâmbătă dimineață, fără a mai reveni. Dispariția fetei a fost anunțată pe site-ul Poliției Române, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, mama minorei a fost cea care a sesizat faptul că fiica sa, Ciurar Andreea Larisa, în vârstă de 15 ani, a plecat în jurul orei 9,40, de la domiciliul din municipiul Sibiu, în mod voluntar, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

La data plecării de acasă, minora purta echipament tip sport de culoare negru/roșu, încălțăminte tip sport de culoare negru.

Semnalmentele minorei: înălțime 140 cm, greutate 45 kg, păr de culoare negru, ochi căprui, ten piele brună.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.

Citește și: Fată de 13 ani din județul Sibiu, răpită din curtea unei case și urcată cu forța în mașină, a fost găsită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel