Data actualizării:
Data publicării:

Fata de 14 ani, dispărută din Chitila, a fost găsită în Dâmbovița

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Minora dispărută din Chitila a fost găsită într-o localitate din județul Dâmbovița.

Update: Poliţiştii au găsit-o pe fata de 14 ani, din Chitila, care a dispărut luni seara împreună cu nepotul ei în vârstă de un an şi 11 luni, anunţă IPJ Ilfov.

”În urma activităţilor specifice desfăşurate şi a relaţionării cu poliţiştii oraşului Buftea şi poliţiştii oraşului Răcari, din judeţul Dâmboviţa, la data de 5 septembrie, în jurul orei 16,00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale i-au depistat pe cei doi minori, respectiv pe minora de 14 ani şi pe minorul de un an şi 11 luni, la o adresă din localitatea Ghimpaţi, judeţul Dâmboviţa. La acest moment, cei doi minori se află în custodia poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi urmează să se stabilească situaţia de fapt şi de drept cu privire la perioada dispariţiei, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Știrea inițială

Polițiștii din Chitila caută o minoră de 14 ani, care a plecat de la locuința sa din orașul Chitila, județul Ilfov, împreună cu minorul în vârsta de 1 și 10 luni, aflat în grija sa la momentul respectiv, și nu a mai revenit. Dispariția a fost anunțată pe site-ul Poliției Române.

A fost emisă Ro-Alert de ”copil dispărut”.

La data plecării de acasă, minora Minca Ioana-Beatrice-Rebeca purta o fustă de lungime medie și maiou.

Semnalmentele minorei: înălțime 165 cm, greutate 65 kg.

Orice informație va fi transmisă la numărul pentru apeluri de urgență 112.

Citește și: Minoră dată dispărută în Germania, găsită la Calafat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel