Farul Constanţa, amical de lux cu Galatasaray, la Istanbul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Farul Constanţa va disputa o partidă amicală cu Galatasaray Istanbul.

Gheorghe Hagi a anunţat, luni, că Farul Constanţa va disputa un meci amical cu Galatasaray Istanbul. Echipa de fotbal Farul Constanţa va disputa, duminică, un amical cu Galatasaray Istanbul, partida urmând să se desfăşoare în capitala Turciei, informează, luni, site-ul oficial al grupării patronate de Gheorghe Hagi.

"Farul Constanţa şi Galatasaray Istanbul se vor întâlni într-un super meci de verificare la Istanbul. Partida este programată duminică, 5 septembrie, de la ora 11:00, la Istanbul, în pauza competiţională prilejuită de partidele din preliminariile Cupei Mondiale. Întâlnirea reprezintă un bun prilej de pregătire pentru ambele formaţii, trupa pregătită de Fatih Terim fiind calificată şi în grupele Europa League, în timp ce Farul îşi doreşte un parcurs cât mai bun în acest sezon de Liga I", se arată pe site-ul citat.

Preşedintele clubului Farul, Gheorghe Popescu, a declarat că partida cu Galatasaray va fi un test util pentru jucătorii conduşi de Gheorghe Hagi.

"Ne bucurăm că putem evolua împotriva unui nume important din fotbalul european. Chiar dacă 14 dintre componenţii echipei au fost convocaţi la loturile naţionale de juniori, tineret şi seniori şi nu îi vom avea disponibili la acest amical, va fi un test foarte bun pentru toţi ceilalţi care vor face această deplasare", a spus Popescu, fost jucător al formaţiei Galatasaray.

Pentru Farul nu vor putea evolua în acest meci 14 jucători, convocaţi la loturile naţionale: Aioani şi Ghiţă (la seniori), Pitu şi Georgescu (naţionala U21), Grameni, Andronache, Buta, Grosu, Bîrzu (toţi la U 20), Bodişteanu, Popescu, Lazăr, Sîrbu (toţi la U19) şi Sali (la U17).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel