"Fără mine este fix zero barat". Oana Zăvoranu, detalii din relația cu Pepe: Ca să nu-mi dea una, a dat doi pumni în șifonier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Oana Zăvoranu a transmis un mesaj în care îl atacă direct pe Pepe, după ce s-a scris că acesta ar fi bătut-o pe soția lui, Raluca Pastramă.

"Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b@#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că, dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a declarat Oana Zăvoranu pentru spynews.ro.

"A rupt vreo două uși de șifonier"

Întrebată dacă Pepe a fost violent cu ea în perioada în care formau un cuplu, vedeta a spus: "A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una a dat doi pumni în șifonier. nu cred că a bătut-o ziua în amaiza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel