Faptă ORIBILĂ la Buzău. Gest revoltător al unui bărbat
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Un bărbat de 37 de ani din localitatea buzoiană Săhăteni este acuzat că ar fi abuzat-o sexual pe fiica de 8 ani a concubinei sale, precum şi fiica sa provenind dintr-o căsătorie anterioară în vârstă de 13 ani.

'Am fost sesizaţi de primăria Săhăteni privind un potenţial act sexual al unui bărbat în vârstă de 37 de ani, cele două fete de 8 ani, respective 13 ani au fost internate la un centru de plasament unde vor beneficia de un program de consiliere şi supraveghere', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, Roxana Kovaci.

La rândul său, primarul comunei Săhăteni, Valeriu Vişoiu a declarat, pentru AGERPRES, că 'bărbatul este cioban în satul Vintileanca, el şi-a recunoscut faptele în privinţa relaţiei cu fetiţa în vârstă de opt ani, aceasta urmând să fie evaluată de un medic specialist'.

Primarul a mai declarat că 'bărbatul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Sapoca, medicii urmând să stabilească dacă acesta a avut discernământ în momentul în care a comis faptele', a mai declarat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel