Fanii lui Liverpool vor să CAPITULEZE autocarul lui United. Planul, gata să îi bage la închisoare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Suporterii lui Liverpool au anunțat o ofensivă asupra autocarului lui Manchester United.

Manchester United se pregătește pentru ce e mai rău, după ce suporterii lui Liverpool au anunțat că vor repeta ostilitățile asupra autocarului oficial, conform The Sun.

O pagină a fanilor cormoranilor, cu 77.000 de urmăritori, a promovat o „întâmpinare de autocar" pentru autobuzul lui United, în drumul său spre Anfield Road Stadium.

Demonstrații periculoase

Planul suporterilor este bine pus la punct, pentru „a-i face să înțeleagă că nu ne jucăm", aceștia strângându-se pe străzi cu două ore înaintea fluierului de start al partidei.

Fanii lui Liverpool au adus aminte de ce tratament au administrat lui Manchester City, înainte de primul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în aprilie 2018.

Incidente violente în 2018

Autocarul lui City a trecut printr-o baie de mulțime furioasă, formată de fani ai lui Liverpool, care au spart geamurile cu sticle de bere, doze și altele.

Plafonul autocarului folosit în acea seară a fost incendiat de o torță, iar vehiculul nu a mai putut fi folosit după incidente.

„Vom câștiga primul nostru titlu în 30 de ani. Man United va vrea să ne oprească mai mult decât oricine altcineva, așa că trebuie să dăm tonul și să îi facem să înțeleagă că nu ne jucăm", s-a arătat în postarea care instigă suporterii cormoranilor să aducă „beri, obiecte incendiare și steaguri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel