Andreea Esca, RĂZBOI total în online. Mesaje DURE pe pagina vedetei. "CIUDAT"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Fanii Andreei Esca sunt în război pe rețelele de socializare. Deși nu este nimic confirmat, fanii vedetei sunt împărțiți în două tabere și trimit mesaje dure. 

Odată cu anunțul reprezentanților Pro TV, în care se preciza faptul că mai mulți angajați au fost infectați cu COVID-19, dar și al altor informații apărute în spațiul public legate de acest subiect, oamenii s-au împărțit în mai multe tabere și au început războiul pe rețelele de socializare ale vedetelor. 

Ei bine, printre cele mai importante persoane luate în vizor de internauți este Andreea Esca, pagina ei fiind invadată de mesaje, mai ales după ultima sa postare publicată pe pagina de Instagram, dar și după ce nu a mai apărut la pupitrul știrilor. 

În ciuda faptului că fanii așteaptă un răspuns concret, pentru a opri toate zvonurile, nici Andreea Esca și nicio altă vedetă nu au oferit vreo explicație. 

Război pe rețelele de socializare

 

”Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu COVID-ul, doar la tv esti foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. ciudat”, "E bine cu COVID-ul după paranghelie", "Nu esti intotdeauna inteleapta!"  au fost doar o parte din mesajele dure primite de vedetă. 

Ei bine, printre toate aceste mesaje, au fost și cele de susținere ale oamenilor care i-au urat multă sănătate, dacă este adevărat tot ceea ce se zvonește. 

"Multă sănătate!", "Dacă e adevărat, sper să te vindeci cat mai repede, să revii sănatoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult in timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi și sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos și aici mă includ și pe mine. E omenește. Să te faci repede bine! Tot respectul!", "Sper ca esti ok! Ai grijă", au fost alte mesaje. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel