Familia Regală, ”complet epuizată” de ”fluxul de dezinformare” de la Ducele și Ducesa de Sussex. ”Vine un moment în care tăcerea este trădare”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Georgiana Dediş
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Comentariile vin în urma atacului publicitar al Prințului Harry pentru noua sa autobiografie, Spare, care urmează să fie lansată săptămâna viitoare, în timpul căreia el a susținut că familia lui „nu a arătat absolut nicio dorință de a se împăca”.

El a susținut, de asemenea, că și-ar dori să-i aibă pe tatăl și pe fratele meu înapoi în trailere pentru o pereche de interviuri cu Tom Bradby de la ITV și Anderson Cooper de la CBS, care au apărut ieri. O persoană din interiorul regal a spus pentru Mirror: „Totul se simte foarte repetitiv. Criticismul constant al lui Harry este destul de extenuant și știe foarte bine că este foarte puțin probabil ca ei să se angajeze într-o bătălie de cuvinte. O altă sursă a adăugat că afirmația Ducelui de Sussex conform căreia familia sa a refuzat să se împace cu el a fost „o prostie nealterată”, scrie Daily Mail.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze trailerele interviurilor, care au fost realizate la o fermă închiriată din Montecito cu Tom Bradby, care a obținut anterior interviuri exclusive cu cuplul, ales ca unul dintre gazde.

În trailer, Harry spune că „nu a trebuit să fie niciodată așa” şi că  „Vreau o familie, nu o instituție”.

El mai spune, într-o aparentă referire la membrii familiei regale, „ei simt că ar fi mai bine să ne țină cumva ca răufăcători” – ceva care nu ar putea ajuta relația deteriorată dintre Sussex și restul familiei, despre care sursele spun că deja „atârnă de un fir”.



Expertul regal Richard Fitzwilliams spune că declaraţiile făcute de Sussex în presă nu ajută relația fracturată



„Interviul pe care Harry și Meghan l-au acordat lui Oprah a făcut un prejudiciu foarte considerabil familiei regale, în special acuzațiile de rasism și problemele legate de sănătatea mintală a lui Meghan”, a spus el.

„În ultima lună, numărând noile trailere despre viitoarele sale interviuri despre memoriile sale, Harry și Meghan au apărut într-o docuserie în două părți, șase episoade pentru Netflix și nu mai puțin de șapte trailere, două pentru prima docuserie, trei pentru a doua. si acum inca doi.

„Prima a umbrit a doua zi a călătoriei prințului și prințesei de Wales la Boston, care a fost revoltătoare. Acesta seamănă cu un circ publicitar care pare destul de disperat.

„Harry ar putea să-i placă „să-și recupereze fratele” și „... tatăl său”, dar trebuie să știe cu siguranță că nu este modalitatea de a face acest catalog de necazuri și mai mult. 

„Alte acuzații cu privire la povestiri care le-au fost plantate de către Palat în ambele interviuri arată cât de amar sunt încă el și Meghan, dar, deși fanii lor ar putea susține acest lucru, va veni un moment în care până și mass-media obosește de expunere la acest nivel”.

El a adăugat că publicul se va aștepta ca afirmațiile conform cărora Tom Brady l-a întrebat pe Harry îndeaproape să fie susținute în interviul final.

„Vine un moment în care tăcerea este trădare”



Domnul Fitzwilliams a spus: „Oprah nu a investigat niciodată, iar interviul a fost renumit pentru felul în care „adevărul lor” și adevărul au fost confundate. Seria documentară Netflix a fost hagiografică.

„Oare Anderson Cooper de la CBS și Tom Bradby pentru ITV îl vor supune pe Harry la interogații serioase și detaliate? Asta ar merita vazut!

„Harry spune în trailerul interviului CBS, referindu-se la incapacitatea Palatului de a-i proteja de rapoartele false, că „vine un moment în care tăcerea este trădare”.

„Există și un punct, dacă își doresc vreo relație, oricât de îndepărtată, cu familia regală, când tăcerea este de bun simț. Când vor afla Sussex-ul asta?Regele, în vârstă de 38 de ani, a vorbit și cu personalitatea TV americană Anderson Cooper pentru popularul său program de interviuri, 60 Minutes.

Un trailer îl arată pe Cooper întrebând de ce Harry nu și-a comunicat nemulțumirile împotriva Familiei Regale în privat, mai degrabă decât să fie făcute publice, la care regalul răspunde: „De fiecare dată când am încercat să o fac în privat, au existat briefing-uri și scurgeri de informații și s-au plantat povești împotriva mea și a soției mele.

„Motto-ul familiei nu se plânge niciodată și nu se explică niciodată – este doar un motto”.

„Când ni se spune în ultimii șase ani, „nu putem face o declarație pentru a vă proteja”, dar o faceți pentru alți membri ai familiei, devine un moment în care tăcerea este trădare. " 

Harry va dezvălui detaliile neînţelegerilor dintre el şi fratele său



Clipurile par să confirme informații conform cărora Harry își va folosi memoriile pentru a dezvălui detalii despre neînțelegerile dintre el și fratele său, Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani.

Ducele a susținut, în documentarul său Netflix, că William și-a încălcat promisiunea de a nu divulga niciodată povestiri sau de a se raporta unul împotriva celuilalt după ce a asistat la consecințele unor astfel de acțiuni în biroul tatălui lor.

Domnul Bradby, un fost corespondent regal pentru ITV, este un prieten al familiei Sussex și le-a intervievat anterior pentru un documentar despre turneul lor în Africa din 2019. El l-a cunoscut pentru prima dată pe Harry când a lucrat cu el la un documentar despre Lesotho, când prințul era în anul pauper după ce a părăsit Eton.

În 2020, domnul Cooper a intervievat-o pe Afua Hirsch, autorul britanic și fost jurnalist Guardian care apare în programul Netflix al Sussex și care a dat un verdict blestemat asupra Commonwealth-ului ca „Empire 2.0”.

În discuția cu domnul Cooper, după ce Harry și Meghan au anunțat că își părăsesc atribuțiile regale, doamna Hirsch a descris firma drept „Zeroul pentru istoria zbuciumată a colonialismului și rasei britanice”.

Ea a adăugat că a fost „întotdeauna îngrijorată de bunăstarea lui Meghan Markle” atunci când s-a alăturat familiei. Arătând înțelegător față de situația cuplului, domnul Cooper i-a spus doamnei Hirsch: „Noțiunea de a fi urmărit de presă va avea ecouri atât de ciudate și ciudate pentru Prințul Harry, având în vedere ceea ce sa întâmplat cu mama lui”.

Se spune că viitoarea autobiografie a lui Harry va fi atât de tăioasă a fratelui său, William, încât cei doi s-ar putea să nu poată reconcilia diferențele după lansarea sa pe 10 ianuarie.

Dar este atât de dur pentru Prințul de Wales încât oamenii din interior se tem că relația dintre frați, care a fost încordată considerabil de când Harry și Meghan au anunțat că renunță la îndatoririle lor regale, nu se va recupera. 

O parte din venituri vor fi donate unor organizaţii de caritate

Povestea lui Harry a fost scrisă împreună cu JR Moehringer, un jurnalist câștigător al premiului Pulitzer, care a scris anterior biografia starului american de tenis Andre Agassi.

Ducele de Sussex va povesti personal versiunea audiobook a memoriului și va dona o parte din veniturile lucrării unor organizații de caritate.

Cartea va fi publicată la doar câteva săptămâni după ce el și soția sa Meghan și-au lansat seria Netflix care detaliază relația lor și despărțirea de Familia Regală, în timp ce au apărut rapoarte că Meghan intenționează, de asemenea, să-și publice propriile memorii-bombă.

Potrivit unei surse, ducesa de Sussex „se gândește să devină cu totul sinceră cu privire la timpul pe care l-a petrecut în lumina reflectoarelor regale și să nu lase nicio piatră neîntorsă”.

În 2021, cuplul a semnat un contract de patru cărți cu editorii Penguin Random House.

Prințul Harry ar fi primit un avans de 20 de milioane de dolari (17 milioane de lire sterline) pentru Spare. Ducele s-a angajat anterior să dea încasările din carte unor organizații de caritate.

Meghan și-a lansat deja cartea pentru copii The Bench la aceeași editură și se zvonește că cuplul lucrează la o carte „wellness”.

Acum se crede că a patra carte de mister va fi autobiografia ducesei.

Un bestseller de memorii ar pune pe Meghan într-o tradiție politică americană bine bătută, pe fondul multor speculații că ar putea avea ambiții pentru o funcție aleasă, având în vedere opiniile sale deschise cu privire la drepturile femeilor și alte probleme, mai scrie Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel