Data publicării:

Familia Regală Britanică a publicat imaginile pentru felicitările de Crăciun / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Membrii Familiei Regale a Marii Britanii au dezvăluit fotografiile de Crăciun.

Membrii Familiei Regale Britanice au dezvăluit imaginile felicitărilor de Crăciun - regele Charles al III-lea alegând o fotografie de la încoronarea sa la începutul acestui an, potrivit BBC.

E vorba de o fotografie cu Regele Charles și cu Regina Camilla purtând robele și coroanele în sala tronului Palatului Buckingham, pe 6 mai.

De cealaltă parte, Prințul și Prințesa de Wales au lansat o fotografie monocromă a familiei lor.

Familia stă în jurul Prințesei Charlotte care se află pe un scaun.

Toți poartă cămăși albe, iar Catherine, Prințesa de Wales, și fiica Charlotte, în vârstă de opt ani, poartă blugi, în timp ce Prințul de Wales poartă pantaloni negri, la fel ca Prințul George, în vârstă de 10 ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani.

Fotografia a fost făcută de fotograful Josh Shinner, născut în Yorkshire, care a fotografiat anterior vedete precum Florence Pugh, Jodie Comer și Sam Smith.

Regele și Regina au fost imortalizați de fotograful Hugo Burnand pentru a doua felicitare de Crăciun în care Charles este monarh. Regele poartă Coroana Statului Imperial iar Regina Camilla poartă Coroana Reginei Maria.

Regele Charles poartă o tunică de încoronare și halat de moșie, care a fost confecționat din catifea de mătase violet. Acesta a fost purtat și de regele George al VI-lea în 1937.

Familia Regală publică în mod regulat imagini oficiale festive pentru felicitările de Crăciun care sunt trimise prietenilor, familiei și colegilor.

Anul trecut, Charles și Camilla au ales o fotografie cu ei participând la Braemar Royal Highland Gathering în septembrie 2022 - cu doar câteva zile înainte ca mama sa, regina Elisabeta a II-a, să moară.

Prințul și Prințesa de Wales au optat pentru o poză cu ei mergând la braț cu copiii lor într-o zi însorită de vară în Norfolk.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BBC News (@bbcnews)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel