Familia Regală a insistat ca Meghan să se împace cu tatăl său. ”A refuzat constant și i-a exasperat pe toți”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Meghan Markle
Meghan Markle
Familia Regală a încercat să întervină înaintea nunții Prițului Harry, pentru ca Meghan Markle să se împace cu tatăl său, însă încercările lor nu au avut rezultatele dorite. 

Regina și Prințul Charles au fost exasperați după ce Meghan s-a opus cererilor lor de a remedia relația tatăl ei Thomas Markle, dezvăluie o nouă carte lansată de un jurnalist de investigații. ”Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsors”, de Tom Bower, povestește cum membrii familiei regale au organizat o conferință telefonică la doar câteva săptămâni după nunta lui Harry și Meghan din mai 2018 pentru a încerca să o convingă pe aceasta să se împace cu tatăl ei.

Thomas Markle, acum în vârstă de 77 de ani, a spus că nu a participat la nuntă pentru că era jenat după ce a trucat fotografii cu paparazzi. Acest lucru a contrazis versiunea lui Meghan despre evenimente potrivit căreia era prea bolnav după ce a suferit un atac de cord. Markle a criticat chiar familia regală „învechită” în interviurile TV, susținând că nu are cum să-și contacteze fiica și că se temea că va muri fără să mai vorbească cu ea vreodată.

Meghan a iritat-o pe Regină cu refuzurile de a reconcilia relația cu tatăl ei

Biograful Tom Bower scrie că motivele invocate de Meghan pentru a nu zbura la casa tatălui său din Mexic pentru a-l vizita în vederea une reconcilieri au început să-l enerveze pe Charles și pe Regină, scrie The Sun. Dezvăluirile arată clar că rupturile dintre Familia Regală și Sussex au început cu mult înainte de Megxit, în ianuarie 2020, când Harry, acum în vârstă de 37 de ani, și Meghan, de 40 de ani, au decis să renunțe la îndatoririle lor regale.

Bower spune că, până în iulie 2018, sentimentele repulsive ale lui Charles față de Markle au ajuns la un punct maxim. El scrie: „Nu a înțeles-o niciodată cu adevărat sau ce își dorea.

„În acea săptămână, iritația sa față de aparițiile lui Thomas Markle la televizor, în special criticile sale la adresa familiei regale, a ajuns la un punct maxim. „Nu poate să meargă să-l vadă și să oprească asta?” Charles „i-a reproșat” lui Harry”, conform cărții. Charles nu putea înțelege „explicațiile” lui Harry. „Harry nu i-a spus tatălui său despre furia lui Thomas deoarece a fost ignorat de fiica lui.

„Harry a explicat că Meghan a refuzat să-l sune pe Thomas Markle pentru că bănuia că „telefonul lui nu era în posesia lui” și „contul lui de e-mail a fost compromis”. „Inconsecvențele scuzelor lui Meghan nu l-au iritat doar pe Charles, ci poate și pe Regină”, mai scrie în noul volum.

Vizita ar fi adus ”mai multă jenă Familiei Regale”

Bower dezvăluie că Prințul Charles, Harry și Meghan s-au reunit pentru un apel în timpul unei escapade împreună la Castelul Mey, fosta casă a mamei reginei din Caithness, Scoția. Regina, acum în vârstă de 96 de ani, se afla la celălalt capăt al proprietății. Bower scrie: „Ea (Regina - n.r.) s-a alăturat lui Charles într-o conferință telefonică cu Meghan și Harry. La început, Charles și mama lui i-au îndemnat pe Meghan și Harry să zboare în America pentru o reconciliere.”

Meghan nu a putut accepta sugestia, spunând: „A fost complet nerealist să creadă că aș putea zbura discret în Mexic, să ajung neanunțat la ușa lui (deoarece nu aveam mijloace de comunicare sigure cu tatăl meu), într-o locație și reședință pe care nu le-am avut niciodată, într-un mic oraș de graniță și, cumva, sper să vorbesc în privat cu tatăl meu, fără a provoca o frenezie și să stârnesc atenția presei care ar putea aduce mai multă jenă familiei regale.”

Conferința telefonică s-a încheiat cu ambii membri seniori ai familiei regale supărați.

La rândul său, Harry s-a îngrijorat că Meghan are nevoie de protecție. El a simpatizat cu resentimentele ei față de simțul acut al deferenței și ierarhiei din Palat, spunând: „Ei, în principiu, nu înțeleg”.

În următorii doi ani, Ducele și Ducesa de Sussex aveau să anunțe pe Instagram că se retrag ca membri „seniori” ai Familiei Regale și devin independenți financiar. Noua carte detaliază pregătirea către Megxit, modul în care cuplul credea că au „magia” Dianei, mai ales Meghan, că ar trebui să joace rolul unei militante și cum „marca Sussex” ar oferi aceleași oportunități globale de care se bucură Barack Obama și soția sa, Michelle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel