VIDEO / Familia lui Novak Djokovic, conferință de presă: Justiția a învins
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Familia lui Novak Djokovic a ținut o conferință de presă.

În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la restaurantul lui Novak Djokovic din Belgrad, tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, a subliniat că „justiția a învins". Familia a confirmat că Novak Djokovic a început să se antreneze.

Potrivit unei traduceri publicate de The Independent, Srdjan Djokovic a spus: „Motivul acestei conferințe de presă este de a sărbători victoria lui Novak. În cele din urmă, a câștigat. Justiția a învins, statul de drept a învins!”

Fratele lui Novak, Djordje, a adăugat: „Pentru noi, ca familie, a fost foarte dificil. (...) Este dificil să îl aperi pe Novak și să nu jignești pe nimeni în același timp. Noi suntem luptători pentru justiție și statul de drept și am făcut tot ce am putut pentru a urma procedurile."

„Novak este liber. În urmă cu câteva minute, el s-a antrenat pe un teren de tenis", a declarat el.

Mama lui Novak Djokovic, Dijana, a spus la conferința de presă că fiul ei „nu a făcut nimic rău".

„Suntem aici pentru a sărbători victoria fiului nostru Novak. El a luptat întotdeauna pentru dreptate. Nu a făcut nimic greșit", a spus ea în limba sârbă, conform unei traduceri în engleză din The Guardian.

A mai spus că „au fost momente în care nu avea telefonul mobil la el, nu aveam nicio idee despre ce se întâmpla”.

Cazul Novak Djokovic. Medicul Vasi Rădulescu: Pentru comunitatea oamenilor de știință, zero barat

Medicul Vasi Rădulescu a transmis un mesaj legat de Novak Djokovic, după ce acesta a câştigat apelul depus împotriva anulării vizei de Australia.

„Poate Djokovic să mai câștige încă 10 Grand Slam-uri, pentru comunitatea oamenilor de știință și a celor care iubesc știința, el va fi un zero barat”, a scris, luni dimineață, medicul Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook.

„Se spune că e bine să separi geniul de viciile și carențele omului, că toți cei care au excelat în anumite domenii au avut bubele lor mari și urâte. Ei bine, eu aici pur și simplu nu pot”, a subliniat medicul Vasi Rădulescu, adăugând: „Nu pot rupe campionul de caraghiosul care ignoră știința apărătoare de viață.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel