Familia Aurei Ion, reacție după ce OMNIASIG a plătit despăgubirea pentru decesul tinerei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Familia Aurei Ion, studenta moartă în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni, din 20 ianuarie 2014, reacționează în urma precizărilor făcute de compania OMNIASIG Vienna Insurance Group în cadrul anunțului potrivit căruia despăgubirea pentru decesul tinerei a fost achitată.

Despăgubirea pentru decesul studentei Aura Ion în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni, din 20 ianuarie 2014, a fost achitată, a anunțat, marți, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Compania a precizat în continuare că "Plata despăgubirii cuvenite conform sumelor asigurate prevăzute în poliţa de asigurare în vigoare la momentul accidentului s-a făcut imediat după ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de către moştenitorii legali ai Aurei Ion".

În urma precizările oferite de Omniasig VIG, reprezentanții juridici ai familiei Ion au transmis în cadrul unui comunicat pentru Gândul, că "Susţinerile Omniasig cum că plata «s-a făcut imediat după ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de către moştenitorii legali» sunt neadevărate. Dosarul era complet încă din luna ianuarie a acestui an, însă Omniasig, a refuzat să facă plata întrucât familia nu a fost de acord cu ceea ce impunea Omniasig".

Accident aviatic Apuseni. Cât a plătit OMNIASIG pentru decesul studentei Aura Ion

Reprezentanții familiei Ion susțin că "În concret, Omniasig a cerut ca familia să renunţe la orice alte pretenţii cu privire la decesul Aurei faţă de Omniasig şi Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă. O altă condiţie ca Omniasig să facă plata a fost aceea ca familia să înapoieze sumele primite în cazul în care s-ar constata ulterior că există «cauze şi împrejurări ale producerii accidentului care determină neîncadrarea evenimentului în acoperirea oferită prin contractul de asigurare».

"Omniasig a efectuat plata doar după ce au aflat că atât Societatea de Asigurare Omniasig, cât şi Şcoala Superioară vor fi acţionate în justiţie pentru nerespectarea obligaţiilor din regulamentele privind transportul aerian", mai subliniază familia Aurei Ion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel