Familia a aflat cauza reală a morții lui Toni Tecuceanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Familia a aflat cauza reală a morții lui Toni Tecuceanu, fostul component al Cronicii Cârcotașilor.

Familia lui Toni Tecuceanu, fostul component al echipei de la Cronica Cârcotașilor, a obţinut raportul medico-legal, în care este precizată cauza reală a decesului artistului, au declarat pentru Libertatea surse apropiate familiei Tecuceanu.

Rudele regretatului actor au câştigat defintiv şi irevocabil procesul intentat spitalului "Matei Balş" şi doctorului Adrian Streinu-Cercel, care a refuzat să facă public dosarul medical al artistului, despre care au spus că ar fi murit de gripă porcină.

Familia Tecuceanu nu dorește, deocamdată, să facă public raportul medico-legal pentru că are nevoie de câteva zile de liniște și de gândire.

Toni Tecuceanu a fost internat la "Matei Balş" în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul iniţial fiind acela de gripă A/H1N1, cunoscută popular ca "gripă porcină". 

În 5 ianuarie, la ora 7.00, actorul a decedat, medicii explicând familiei că organismul acestuia nu a mai rezistat şi este probabil să fi suferit un infarct, după care s-a decis efectuarea unei necropsii.

Familia s-a declarat indignată de declaraţiile lui Streinu Cercel, care a afirmat public, în presă, că Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină şi au cerut desecretizarea raportului medico-legal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel