Urmărește emisiunea live
FAKE NEWS-ul despre Șerban Huidu-USR a vrut să ascundă adevărata știre. Decizie care revoltă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Șerban Huidu dă vina pe ”PSD-iști” pentru un fake news despre el, dar știrea falsă ridică semne de întrebare vizavi de momentul în care a apărut în spațiul online.

Pe Faceook a început să circule informația că Șerban Huidu s-a înscris în USR. Apoi a ieșit realizatorul TV și a spus că doar a semnat petiția ”Fără penali în funcții publice”. 

”Atenție Fake media. Am semnat petiția Fără penali în funcțiile publice. De aici până la a mă asocia cu un partid e distanță mare. E o mișcare parșivă pesedistă de a strica imaginea altora. Jeguri ce sunteți”, a fost mesajul lui Șerban Huidu acreditând ideea că fake news-ul a fost dat de PSD-iști.

La fel de bine, informația putea fi dată chiar de apropiații lui Șerban Huidu pentru a ascunde faptul că în aceeași zi se împliniseră șase ani de când se poate întoarce la volan după accidentul mortal pe care l-a provocat. Prin tehnica aceasta despre înscrierea în USR s-a mascat adevărata știre - faptul că Șerban Huidu poate reveni pe șosele.

Trimis în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului soldat cu trei morţi din octombrie 2011, Șerban Huidu fusese condamnat la patru ani cu suspendare de închisoare. În plus, el primisese interdicţia de a se urca la volan pentru o perioadă de şase ani, interdicție care a expirat pe 7 februarie 2019.

Șerban Huidu nu a fost prezent în sala de judecată în momentul pronunţării sentinţei.

Rudele victimelor accidentului spuneau, la acel moment, ca pedeapsa este nedreaptă. "Nu-mi vine să cred, nu mai avem ce să facem", a spus fiul lui Ştefan Lungu Balog, una dintre victimele accidentului produs de Şerban Huidu.

Accident cu trei morți

Pe 16 octombrie 2011, realizatorul TV a provocat un accident rutier, în localitatea Timișul de Sus. Mașina pe care o conducea a intrat pe contrasens și s-a izbit de o alta, impactul ducând la moartea a trei persoane. Realizatorul TV a fost condamnat la 2 ani și 6 de închisoare cu suspendare, în iunie 2012. Familiile victimelor au făcut apel, iar în februarie 2013, Șerban Huidu a primit 4 ani cu suspendare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel