Facultatea de Drept a Universităţii din Oradea, 100 de locuri în plus, printr-o decizie ARACIS
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Facultatea de Drept a Universităţii din Oradea are disponibile 250 de locuri la studiile de licenţă, pentru admiterea din iulie 2024, cu o sută de locuri în plus faţă de anul trecut, în urma evaluării şi deciziei ARACIS, a informat, vineri, Biroul de presă al instituţiei de învăţământ superior.

Potrivit sursei citate, hotărârea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), din data de 6 iunie, confirmă evoluţia spre excelenţă academică înregistrată, în ultimii ani, de Universitatea din Oradea. 'Creşterea cifrei de şcolarizare pentru programul nostru de studiu Drept confirmă rezultatul pozitiv al recentei vizite de evaluare periodică.

Faptele: rezultatele absolvenţilor noştri, evenimentele pe care le organizăm, respectiv activităţile în care suntem implicaţi confirmă trendul ascendent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Oradea. Cu şi mai multă responsabilitate, drumul nostru merge mai departe. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers', a declarat decanul Facultăţii de Drept, Cristian Miheş.

Rectorul Universităţii, Constantin Bungău, a afirmat că această creştere a numărului de studenţi de la Facultatea de Drept determină conducerea să dezvolte corpul didactic cu noi specialişti ai Dreptului, cadre didactice cu doctorat în Ştiinţe Juridice, şi să pună la dispoziţia studenţilor mai multe facilităţi, noi săli de curs, pentru cei patru ani de studiu.

Pe lângă cele 250 de locuri alocate acum programului de studii Drept, facultatea mai oferă tinerilor absolvenţi 40 de locuri la Administraţie Publică. În plus, tinerii jurişti au posibilitatea de a-şi perfecţiona cunoştinţele urmând unul din programele de studii de masterat: Drept Civil şi Procedură Civilă, Drept Penal şi Procedură Penală sau Administraţie Publică, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel