România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Cătălin Șerban | Publicat pe: 28 noi 2019 / 20:54
#Facebookdown. De ce a căzut cea mai populară rețea de socializare
Facebook
Facebook încearcă joi să rezolve problemele care împiedică de mai multe ore numeroşi utilizatori să folosească corect site-ul său de socializare şi platformele Messenger, Instagram şi WhatsApp.

  'Astăzi mai devreme o problemă la unul dintre sistemele noastre principale de programe a avut drept efect împiedicarea a numeroase persoane să acceseze aplicaţii ale Facebook', a declarat purtătorul de cuvânt al reţelei sociale pentru AFP.

'Am anchetat rapid, am început să restabilim accesul şi depunem eforturi acum pentru o restabilire completă. Ne pare rău pentru inconvenienţele provocate', a adăugat el. Numeroşi utilizatori au relatat, de multe ori cu umor, despre problemele lor pe Twitter, cu hashtag-uri precum #Facebookdown şi #Instagramdown.

'Unde ne vom mai publica fotografiile cu prăjituri?', şi-a exprimat îngrijorarea o utilizatoare, referire la Ziua Recunoştinţei, care este sărbătorită joi de americani. Potrivit site-ului Downdetector, care contabilizează problemele de funcţionare a diferitelor servicii de internet, utilizatorii tuturor platformelor Facebook s-au confruntat cu primele dificultăţi în jurul orei 13.45 GMT. Cum se întâmplă frecvent în cazul acestui gen de probleme, diferitele regiuni ale lumii au fost afectate într-un mod aleatoriu. Facebook revendică 2,45 miliarde de utilizatori activi lunari pe toate platformele sale, potrivit AFP, relatează AGERPRES.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro