Facebook și Instagram au picat în toată lumea. Aplicația pentru mesaje folosită de Mircea Badea. "Nu vorbesc aproape deloc pe WhatsApp"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Află în articol de ce Mircea Badea nu folosește aproape niciodată WhatsApp.

Facebook și Instagram nu au funcționat astăzi mai bine de o oră, iar milioane de mesaje nu au mai putut fi transmise, stârnind o panică mondială, mai ales că lumea se teme de războiul hibrid. Semnalul acestor căderi s-au simțit inclusiv în evoluțiile bursiere. În acest context, realizatorul TV Radu Tudor s-a întrebat la Antena 3 CNN ce s-ar întâmpla dacă o astfel de cădere ar avea loc într-o zi cu alegeri.

VEZI ȘI: Elon Musk, ironii pe X, după ce Facebook și Instagram au picat - Foto în articol

"Ce ne facem dacă avem o asemenea cădere într-o zi cu alegeri pentru că știm că Facebook-ul și altele sunt folosite ca platforme de mobilizare?", a întrebat Radu Tudor la Antena 3 CNN.

"Ce facem? Facem foarte bine, eu cred că facem extraordinar de bine. Deci bine ar fi să cadă toate aceste platforme de alegeri", a spus Mircea Badea.

De ce Mircea Badea nu folosește aproape niciodată WhatsApp

Ulterior, Mircea Badea a mărturisit că el nu folosește WhatsApp, deși astăzi, atunci când Facebook și Instagram nu au mai funcționat mulți internauți tocmai această aplicație au utilizat-o.

"Eu personal aș folosi oricare altă aplicație de asta de comunicare în afară de WhatsApp, de la Telegram la Signal, la oricare alta", a spus Mircea Badea.

"Care e motivul pentru care spui asta?", l-a întrebat Radu Tudor.

"Mi se pare cea mai nesigură. Eu cu niște prieteni de-ai mei nu vorbesc niciodată pe WhatsApp, vorbesc doar pe Signal. De exemplu cu Mihai Gâdea eu vorbesc doar pe Signal. Nu vorbesc aproape deloc pe WhatsApp. Am și eu o problemă așa cu Zuckerberg. Apropo, l-ați văzut pe Zuckerberg la nunta indienilor? Doamne ferească Dumnezeu", a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel