Extremist american: Codreanu, sursa mea de inspirație
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Un extremist american a fost surprins cu un tricou pe care scrie Corneliu Codreanu- Prezent, ceea ce a atras imediat atenția. 

Matthew Heimbach, extremistul american implicat în violențele din Charlottesville, a acordat un interviu pentru Antena 3.

El a mărturisit: ”Am aflat despre Zelea Codreanu și Arhanghelul Mihail de la un prieten american al meu care a predat la București. E și el naționalist. El mi-a cumpărat o carte `pentru legionari` scrisă de Codreanu și asta a devenit sursa mea de inspirație, dar și a mișcării pe care o conduc. E important să înțelegi că tu ca individ faci parte dintr-o națiune, o istorie și că ai o datorie față de străbunii tăi, dar și de generațiile următoare să ai patriotism, naționalism și să cultivezi virtuți de cultură. Totodată, trebuie să identifici elementele care otrăvesc societatea ta, care o dărâmă, globalizarea și asta mă face să mă identific cu el. Codreanu este inspirația mea și a membrilor legiunii, a românilor în ultima sute de ani, dar și a patrioților din America”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel