Expoziţia Regală Palatul Elisabeta se deschide miercuri / Video
Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 07 apr 2021, 11:16
WhatsApp
Expoziţia Regală Palatul Elisabeta se deschide miercuri / Video
Expoziţia Regală Palatul Elisabeta se deschide miercuri / Video
Expoziţia Regală Palatul Elisabeta îşi deschide porţile miercuri, publicul fiind aşteptat în perioadele 8 - 25 aprilie şi 8 mai - 6 iunie, de joi până duminică, în intervalele orare 10,00 - 13,00 şi 14,00 -17,00. 

De asemenea, expoziţia va fi deschisă în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie, în perioade ce vor fi anunţate ulterior, informează Familia Regală a României într-o postare pe Facebook.

Nu este necesară o rezervare prealabilă, astfel că vizitatorii se pot prezenta direct la poarta de intrare, din şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1, prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului.

Accesul se va face pe bază de bilet, care poate fi plătit şi cu card bancar. Tarifele sunt: pentru copii, studenţi şi pensionari - 20 lei; pentru adulţi - 40 lei. Vizitatorii vor primi un pliant cu fotografii şi texte care descriu pe larg expoziţia permanentă. Pentru grupuri, trebuie trimis un mesaj la [email protected]/.

Un proiect al Asociaţiei Casa Majestăţii Sale, expoziţia, care are un caracter permanent şi este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an, a fost închisă pe 8 noiembrie din cauza situaţiei sanitare din România generată de pandemia de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?