Expoziţia Regală de la Palatul Elisabeta, deschisă pe 1 iunie. Copiii de până la 14 ani, intrarea gratuită
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Palatul Elisabeta.  Foto: Crișan Andreescu
Palatul Elisabeta. Foto: Crișan Andreescu
Expoziţia Regală de la Palatul Elisabeta va fi deschisă publicului, între orele 10.00 - 18.00, marţi, 1 Iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Copiii în vârstă de până la 14 ani vor avea intrarea gratuită, potrivit unui comunicat postat luni pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României. Se pot vizita palatul, grădina şi magazinul de suveniruri, care s-a deschis în ziua de 10 Mai, vizitatorii putându-l vedea după turul palatului şi turul grădinii.

Expoziţia va mai fi deschisă în perioada 3-6 iunie, precum şi în lunile iulie, august, septembrie, octombrie şi noiembrie 2021, în perioade ce vor fi anunţate ulterior. Vizitatorii nu au nevoie de rezervare prealabilă. Ei se pot prezenta direct la poarta de intrare. Adresa Palatului Elisabeta este Şoseaua Kiseleff nr. 28, Sector 1 Bucureşti (prin Intrarea Româneşti de lângă Muzeul Satului).

Biletele pot fi plătite cu card bancar, tarifele acestora fiind: pentru copii, studenţi şi pensionari 20 RON; pentru adulţi 40 RON. Pentru fotografierea profesională, realizată cu blitz sau trepied, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 1.000 lei / oră, iar pentru filmarea profesională, realizată cu camera de luat vederi, se va percepe o taxă suplimentară în valoare de 2.500 lei /oră.

Expoziţia are un caracter permanent şi este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an, fiind un proiect al Asociaţiei Casa Majestăţii Sale, informează Agerpres.

Domeniul Regal Săvârșin, deschis publicului pe 1 iunie 2021, de Ziua Copilului

De Ziua Copilului, marți, 1 iunie 2021, Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis şi el publicului, între orele 9.00 și 18.00.  De Ziua Copilului, marți, 1 iunie 2021, Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului, între orele 9.00 și 18.00. Vor putea fi vizitate Parcul Regal, Satul Regal, Muzeul Automobilului și Magazinul de Suveniruri.

Domeniul Regal Săvârșin este deschis publicului de la 1 mai până la 1 octombrie, în fiecare săptămână, în zilele de vineri, sâmbăta și duminică, între orele 9.00 și 18.00. Vizitarea parcului se face în prezența unui ghid. Grupuri organizate pot vizita domeniul și în restul lunilor anului, precum și în alte zile ale săptămânii, dacă solicită în prealabil, pe e-mail sau telefonic, o vizită specială. Grupuri organizate pot vizita domeniul și în restul lunilor anului, precum și în alte zile ale săptămânii, dacă solicită în prealabil, pe e-mail sau telefonic, o vizită specială. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel