Expo Funerare la Romexpo. Noutăți pentru "lumea de apoi", în acest weekend
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Romexpo organizează între 6 şi 8 aprilie 2017 Expo Funerare - singurul eveniment de servicii funerare din ţara noastră, dedicat profesioniștilor din această industrie, potrivit unui comunicat primit la redacție.

Expo Funerare îşi propune să redefinească profesionalismul din industria funerară românească și să readucă în atenţie conceptul şi ritualul ultimului eveniment din cursul firesc al vieţii fiecăruia dintre noi.

Expo Funerare este mai mult decât o expoziţie; este un loc în care managerii din industrie se pot întâlni şi pot dezbate poziţionările pe piaţa, pot solicita opiniile publicului specialist, dar şi ale publicului larg, un loc care va găzdui seminarii cu teme de actualitate din industrie, work-shopuri despre modalităţi de îmbunătăţire a pieţei româneşti de profil şi multe alte activităţi conexe.

Publicul specialist este așteptat la Expo Funerare pentru a schimba opinii cu alţi profesioniști din industrie, pentru a participa la seminarii și workshopuri, pentru a cunoaşte în mod direct producătorii şi a le evalua ofertele, dar și pentru a-și face cunoscută expertiza în domeniu.

Expo Funerare oferă posibilitatea managerilor din industrie să fie la curent cu cele mai nou apărute produse şi să se întâlnească în mod direct cu producătorii. De asemenea, publicul larg poate vizita Expo Funerare pentru a asista la un eveniment unic în România, dar și pentru a-și depăși temerile legate de sfârşitul existenţei.

Ce noutăți aduce Expo Funerare?

Una dintre noutățile din domeniul funerar este reprezentată de produsele BIOCIDE care se folosesc pentru îmbălsămare. În standul Axys Tanatopraxie, compania va prezenta PRIMELE produse BIOCIDE, Grupa 4 TP22, care sunt avizate de către Ministerul Sănătății - Comisia Națională Pentru Produse Biocide și care dețin fiecare în parte, număr de aviz pentru plasarea pe piață în România. 

În cadrul Expo Funerare îi veți putea cunoaște și pe reprezentanții companiilor care pun la dispoziție experiența lor rudelor persoanelor decedate în accidente stradale sau de muncă.

Spre exemplu, UP SERVICE Despăgubiri va prezenta vizitatorilor modul în care oferă asistență rudelor victimelor stradale și anticipează cheltuielile pentru expertize și serviciile juridice în toată Europa.

În standul Sterncom vizitatorii vor putea afla avantajele folosirii candelelor electronice cu baterii interschimbabile:

 Imită flacăra normală între 60 si 250 zile în funcție de bateriile folosite.

 Sunt ecologice și nu scot fum, deci nu poluează.

 Prin schimbarea bateriilor se prelungește durata de folosință.

La ce manifestări conexe puteți participa?

Patronatul Funerar Român îi invită joi, 6 aprilie, pe vizitatorii specialiși și nespecialiști la seminarul care vizează importanța serviciilor funerare pentru populație iar AXYS TANATOTEHNIC îi așteaptă la o dezbatere despre utilizarea formolului în domeniul funerar – biocide – Risc și consecințe.

Sâmbătă, 7 aprilie, Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane va organiza dezbateri pe teme de actualitate în domeniul funerar, Confederația Patronatul Român va aduce în discuție subiecte precum serviciile funerare integrate, standardizare și acreditare europeană în domeniul serviciilor funerare, legislație eficientă în industria funerară iar CINTAFF va prezenta toate detaliile despre un concept inovator: asistenţa funerară.

Programul complet al manifestărilor conexe poate fi accesat la http://www.expofunerare.ro/manifestari-conexe!

Program de vizitare:

6-8 aprilie 2017: între 10.00 și 18.00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Acces: Pietonal: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului; Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului. Tarif parcare: 3 lei/oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel