Urmărește emisiunea live
Explozie urmată de incendiu lângă un mall din Baia Mare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O explozie urmată de incendiu s-a produs lângă un mall din Baia Mare.

O explozie urmată de incendiu a avut loc în Baia Mare, în apropierea unui mall recent deschis, transmite Realitatea Plus. Două containere dintr-un depozit de materiale de construcție au fost cuprinse de flăcări.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje de la Detașamentul Baia Mare și 2 echipaje SMURD. Din fericire, la momentul deflagrației, nu se afla nimeni în hala respectivă și nu există persoane rănite. Deocamdată nu se știe de cauza exploziei. O anchetă este în desfășurare, iar pompierii vor stabili ulterior de la ce a pornit deflagrația.

Incendiu la mall Băneasa

Reamintim că în urmă cu o săptămână au fost momente de panică și la unul dintre cele mai frecventate mall-uri din România. Un incendiu a izbucnit la mall Băneasa, unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală, potrivit România Tv. Conducerea centrului comercial a decis ca toți clienții, dar și angajații magazinelor din interiorul centrului comercial să fie evacuați de urgență. Toți au fost scoși afară pentru că a început să iasă fum gros de la etajul unu, mai exact de la un restaurant libanez. Imediat s-a sunat la 112.

Pompierii au sosit în doar câteva minute la locul incidentului și au descoperit că fumul gros era provocat de grăsimea de pe o hotă, grăsime care a luat foc. Degajările de fum au fost foarte mari. În imaginile video surprinse la mall Băneasa se puteau vedea sute de oameni care erau evacuați din centrul comercial.

Explozie la parterul unui bloc din Ploiești. Un bărbat a suferit arsuri

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, marţi după-amiază, la parterul unui bloc din municipiul Ploieşti, un bărbat suferind arsuri pe faţă şi mâini.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, deflagraţia s-a produs pe fondul unei acumulări de gaze într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe Strada Anotimpului.

Proprietarul, un bărbat de 40 de ani, a suferit arsuri pe faţă şi mâini, fiind transportat la spital. Structura blocului nu a fost afectată şi nu se impune evacuarea locatarilor, precizează ISU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel