Explozie într-un bloc din Târgu-Jiu. O femeie a ajuns la spital
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: IPJ Botoșani
Foto: IPJ Botoșani
O explozie puternică s-a produs într-un bloc din Târgul-Jiu. O femeie a suferit arsuri la nivelul feței.

O femeie de 83 de ani a ajuns la spital cu arsuri la nivelul feţei, în urma unei deflagraţii produse în apartamentul său. Incidentul s-a produs în municipiul Târgu Jiu, transmite Agerpres.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o deflagraţie produsă la un apartament situat pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum şi o ambulanţă din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenţie constatând că, în urma deflagraţiei produsă din cauza unei acumulări de gaze de la un aparat de gătit amplasat în balconul imobilului, o persoană de sex feminin în vârstă de 83 de ani a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim.

Femeia a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu Jiu. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Nu au fost afectate alte imobile şi nu s-a impus evacuarea celorlalţi locatari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel