Explozie în judeţul Sibiu. Trei adulți și doi copii transportați la spital
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ambulanta
Ambulanta
ISU Sibiu - Secția Mediaș a intervenit de urgență cu două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri militari în sat Curciu, comuna Dârlos, str. Principală unde s-a produs o explozie a unei butelii, sâmbătă dimineață, în jurul orei 05:30, și cinci persoane au fost rănite, informează instituția.

Echipajele medicale SAJ impreuna cu echipajele ISU au acordat asistenta medicală de urgență la trei adulti si doi copii care prezentau arsuri de diferite grade, precizează serviciul de ambulanță Sibiu.

Victimele sunt o femeie de 64 ani, cu arsuri pe membrele superioare și torace, un barbat de 65 ani cu arsuri pe o suprafață de 90% din corp, de diferite grade pe membre, torace și abdomen, un barbat de 30 ani cu arsuri pe membre, torace, abdomen, precum și două fetițe în varsta de 7 si respectiv 10 ani. Cea de 10 ani prezinta arsuri pe 30 % din suprafața corporală iar cea de 7 ani arsuri la față si membre superioare.

Victimele au fost transportate la CPU Medias. După evaluarea din CPU Mediaș s-a hotărât transportarea victimelor la UPU Sibiu, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel