Explozie Arad, imagini de pe camerele de supraveghere. Cerc de suspecți
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Captură foto Antena 3
Captură foto Antena 3
Polițiștii au un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad.

Polițiștii au un cerc de suspecți în cazul exploziei mașinii din Arad, a anunțat, sâmbătă, 29 mai, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan.  

Polițiștii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă și au prelevat probe de la locul exploziei, a explicat Georgian Drăgan, care a precizat că anchetatorii beneficiază de sprijinul specialiștilor pirotehniști de la SRI.

Urmează audieri

„Toate persoanele care ar putea avea legătură cu acest tragic eveniment vor fi audiate, vorbim aici de martori, martori oculari, care au asistat la acest tragic eveniment", a declarat Georgian Drăgan la Digi24.

În plus, el a precizat că anchetatorii au format deja un cerc de suspecți în acest caz.

„Din datele pe care le dețin în acest moment, colegii au întocmit deja un cerc de persoane bănuite în această cauză", a mai spus purtătorul de cuvânt, adăugând că sunt luate în calcul toate ipotezele.

Amintim că o explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

 

Deputatul Sergiu Bîlcea, fost ginere al omului de afaceri mort în explozie: Sunt șocat

Deputatul PNL Sergiu Bâlcea, fostul ginere al omului de afaceri Ioan Crișan, mort în explozia de sâmbătă dimineață, spune că este șocat și îndurerat de cele întâmplate și cere ca intimitatea familiei să fie respectată.

Sergiu Bîlcea a transmis, după tragedia de la Arad, că este șocat și îndurerat de modul în care a murit fostul său socru, Ioan Crișan. Mai multe, AICI!

Orban, întrebat dacă se simte sigur în România, după ce afaceristul Ioan Crișan a murit

Întrebat dacă se simte sigur în România, după ce omul de afaceri arădean Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, a murit în urma exploziei mașinii, în Arad, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că „România este o țară sigură”.

„România a fost ferită o lungă perioadă de timp de astfel de atentate. Avem instituții care veghează la apărarea vieții și siguranței cetățenilor români și este, din punctul meu de vedere, o țară sigură. (...) România are instituții profesioniste care veghează la apărarea siguranței”, a spus, sâmbătă, Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel