Explozie Arad. Ioan Crişan a ars de viu. Afaceristul a încercat să iasă din mașină (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Afaceristul Ioan Crișan, din Arad, a ars de viu după ce mașina pe care o conducea a explodat.  

Iniţial, din primele informaţii, s-a crezut că omul de afaceri a murit pe loc în urma explozie. Însă, într-o filmare primită de aradon.ro de la un cititor, se vede cum Ioan Crișan încearcă să iasă din mașină. Acesta a fost ucis de flăcările care au cuprins maşina, apoi. 

După ce a fost aruncat pe bancheta din spate a maşinii, pe Ioan Crişan au căzut scaunul şi spătarul din faţă. La un moment dat, scaunul căzut pe afacerist începe să se mişte. Ioan Crişan încerca să iasă din maşina distrusă de explozie. În tot acest timp, incendiul începe tot din locul în care a fost montată bomba, de sub scaunul şoferului, flăcările crescând. Afaceristul continuă încearcă să se elibereze de sub scaun şi să ajungă cu mâna dreaptă la mânerul portierei din dreapta, spate. Ulterior, flăcările cuprind tot interiorul maşinii.

Vezi AICI video.

Ipoteze în cazul morții lui Ioan Crișan

Anchetatorii încă nu au aflat motivul exact pentru care cineva i-ar fi dorit moartea afaceristului. Totuși, există deja mai multe ipoteze. Una dintre ele este că afaceristul ar fi fost eliminat pentru o miză imobiliară uriașă. Unul dintre prietenii lui Crișan ar fi spus că, de 10 ani, anumite persoane încercau sa îi ia afacerea cu ferma și să o transforme în stațiune balneară. Motivul ar fi că aceștia își doreau ca pe terenul respectivei ferme de pește să fie ridicată o stațiune tip Băile Felix, profitând de puțul de apă geotermală aflat acolo. Valoarea acestui puț de apă este estimată la 1,5 - 3 milioane de euro. Pentru a-i prelua afacerea, cei interesați de teren l-ar fi convins pe Ioan Crișan să ia credite, aparent rentabile, pentru ca apoi să-l falimenteze. O altă pistă ar fi fost asocierea, de care Crișan s-ar fi ferit tot timpul. Niciuna dintre aceste ipoteze nu a fost încă dovedită.

Mai există și ipoteza potrivit căreia Ioan Crișan ar fi fost aruncat în aer pentru că era informator al poliției și, din această calitate, ar fi dat informații oamenilor legii care au găsit recent un transport cu 600 de baxuri de țigări de contrabandă. Pe de altă parte, la audieri, unii martori ar fi spus ca Ioan Crişan ar fi dat ţepe, în timp ce alţii s-ar încurcat în declarații, potrivit Antena 3. Soţia şi fiica lui Ioan Crişan ar fi spus că acesta nu le-a povestit niciodată că ar avea probleme.

Vezi și: Explozie Arad, noi detalii. A fost obținută lista convorbirilor telefonice

Surse: 5 persoane implicate în explozia de la Arad. Date noi din anchetă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel