Explozia de la Arad, răsturnare de situație. Cui îi aparține mașina în care se afla Ioan Crișan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mihai Untaru, despre explozia de la Arad. Foto: Captură video Realitatea Plus
Mihai Untaru, despre explozia de la Arad. Foto: Captură video Realitatea Plus
Mașina care a explodat nu îi aparținea, în acte, lui Ioan Crișan. 

Potrivit surselor Realitatea Plus, mașina în care se afla Ioan Crișan, afaceristul din Arad, atunci când a murit, nu îi aparținea lui în acte. Proprietara mașinii este o femeie cu handicap, aflată în stare gravă, care era îngrijită de tatăl său. Vorbim despre sora directorului executiv de la Crimatex, firmă care-i aparține lui Ioan Crișan. Această femeie este, totodată, și consilier local în comuna Iratoșu. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit, în cadrul emisiunii "100%", moderate de jurnalistul Laurențiu Botin, despre posibilele ipoteze care ar putea fi luate în calcul în acest caz. 

"Metoda cu împușcatul, lângă casă sau pe stradă, nu mai dă rezultate. Cu un astfel de dispozitiv pus sub scaun, declanșat prin telecomandă, s-a mers la sigur. Omul acesta nu a percutat avertismentele din trecut: prima dată i s-a dat foc la casă, apoi i s-a furat un seif cu o mare sumă de bani (...) Se spune că nu există fum fără foc (...) Sunt foarte multe necunoscute: avea o crescătorie de crocodili, o firmă de transporturi, pe unul din terenurile sale anterior se cultivase cânepă. Nu se știe ce vom găsi. Francezii au o vorbă - "Cherchez la femme!" - ar putea fi o răzbunare din partea cuiva",a  declarat Liviu Chesnoiu.

 

Untaru: Nu excludeți colaborările oamenilor de afaceri cu cei din Servicii

Detectivul particular Mihai Untaru a fost întrebat dacă poate fi luată în considerație ipoteza ca Ioan Crișan să fi fost aruncat în aer pentru că era informator al poliției și, din această calitate, ar fi dat informații oamenilor legii care au găsit recent un transport cu 600 de baxuri de țigări de contrabandă.

"În niciun caz să nu excludeți colaborările oamenilor de afaceri cu cei din Servicii. Asta este o regulă, orice om de afaceri de succes colaborează cu Serviciile. Asta se știe.", a răspuns Untaru.  

Reamintim că oamenii legii au făcut astăzi mai multe percheziții la firmele lui Ioan Crișan, de unde au ridicat bunuri și documente importante. Anchetatorii au găsit a doua cheie de la mașina afaceristului asasinat. Acest lucru ar însemna că este exclusă ipoteza potrivit căreia cei care au amplasat bomba în mașina lui Ioan Crișan ar fi avut acces la automobilul acestuia. La percheziții a luat parte și fiica afaceristului Ioan Crișan.

VEZI ȘI: Explozie ARAD. Anchetatorii au găsit a doua cheie de la mașina afaceristului asasinat. Detaliul neobservat de pe camerele de supraveghere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel