Explicația relației Băsescu - Udrea, în teoria lui Mazăre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Mazăre
Radu Mazăre
Primarul Constanței, Radu Mazăre, pune ultimele ieșiri ale președintelui Traian Băsescu pe seama faptului că șeful statului este "îndrăgostit ca un adolescent" de Elena Udrea și face orice pentru fostul ministru al Dezvoltării.

"Când ești teribil de îndrăgostit, când ești adolescent și nu vezi în față decât femeia pe care o iubești faci absolut orice. Îți părăsești familia, îți părăsești locul de muncă, îți părăsești absolut orice pentru cel care-l iubești. Traian Băsescu este în această perioadă adolescentină de dragoste, așa că vă rog frumos: fiți mai indulgent cu omul! Încercați să pătrundeți această latură mai sensibilă și care în multe momente îl năucește și soluțiile, și variantele pe care le adoptă, toate trebuie privite prin această prismă", a declarat Radu Mazăre, miercuri după-amiază, la România Tv.

Mazăre crede că Elena Udrea poate fi un candidat cu pretenții la prezidențiale doar în viziunea lui Traian Băsescu.

"Depinde în viziunea cui? În viziunea lui Băsescu, sigur că poate fi! Este cea mai mândră și cea mai delicată făptură din această țară și cu capacitatea cea mai mare, nu? Are curaj, are posibilitatea să muncească, are curajul să facă bine, doar s-a dat cu parașuta. Am sărit și eu cu parașuta acum vreo 4-5 ani într-un concurs de avioane la Mamaia, numai că pe mine nu mă iubea Traian Băsescu”, a mai spus Mazăre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel