Experiment VIDEO. Cât de rezistent e iPhone 12, dacă îl scapi pe jos
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Apple
Foto: Apple
Cât de rezistent e noul iPhone 12, comparat cu generațiile iPhone anterioare sau alte telefoane rivale bazate pe Android?    

Motivat de nevoia folosirii mai eficiente a spațiului disponibil la interiorul carcasei și acomodarea noii antene 5G, Apple a readus pentru iPhone 12 designul cu ramă laterală de tip plat, încă familiar celor care au deținut telefoane din seria iPhone 4. Mai mult decât atât, sticla aplicată spatele și ecranul lui iPhone 12 este și ea perfect plată.

Teoretic, combinația între rama laterală aplatizată și sticla fără margini rotunjite crește riscul de spargere a telefonului, forța concentrată pe marginea ramei fiind mai dificil de absorbit decât dacă ar fi preluată în zona mediană a unei rame rotunjite. Practic, experimentele de tip drop test făcute cu iPhone 12 demonstrează contrariul, noul iPhone protejând mult mai bine sticla ecranului decât generațiile anterioare. Mai mult decât atât, testele arată că iPhone 12 poate suporta mai multe daune decât produsele rivale bazate pe Android, scrie go4it.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel