Experiența COVID-19 a fost uitată. Alina Pușcaș a fost suprinsă la mare
Data publicării:
Autor: Doina Manic
WhatsApp
La mai puțin de o lună de când a fost confirmată pozitiv cu Covid-19, Alina Pușcaș  a fost surprinsă la mare. A mers cu toată familia.

Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a fost surprinsă la mare zilele trecute de către reporterii click.ro. Aceasta era însoțită de soțul ei și de cei 3 copii ai săi. Vacanța vine la nici o lună de când Alina Pușcaș a stat internată în Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

”Am stat cinci zile la mare. Ne-am decis spontan să plecăm din București miercuri, de frica aglomerației din weekend. Ne-am cazat la Năvodari, pentru că ne-am dorit să stăm cât mai departe de nebunia cluburilor din Mamaia. Am căutat să alegem plaje cu cât mai puțin turiști și unde muzica să fie în surdină sau chiar inexistentă. E normal să-mi doresc să ascult valurile mării și nu bubuiala din club”, a declarat Alina Pușcaș. Potrivit ei, nu va merge în vacanță peste hotare pentru că îi este teamă de rapiditatea cu care se schimbă legile în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel