Urmărește emisiunea live
EXIT POLL SOCIOPOL tur 2 prezidențiale, 24 noiembrie 2019, ora 21.00
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
EXIT POLL SOCIOPOL tur doi PREZIDENȚIALE 2019 rezultate. În rândurile de mai jos găsiți datele oficiale EXIT POLL SOCIOPOL valabile pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

EXIT POLL SOCIOPOL tur 2 prezidențiale, 24 noiembrie 2019, ora 21.00. Duminică, 24 noiembrie 2019, au fost deschise, până la ora 21.00, secțiiile de votare în România pentru turul doi al alegerilor prezidențiale. Românii au avut de ales între cei doi candidați rămași în cursa pentru președinția României: Viorica Dăncilă - Klaus Iohannis.

EXIT POLL SOCIOPOL tur 2 prezidențiale, 24 noiembrie 2019, ora 21.00. Al doilea tur de scrutin s-a desfășurat în aceleași secții de votare și circumscripții electorale, sub conducerea operațiunilor electorale de către aceleași birouri electorale și pe baza acelorași liste de alegători de la primul tur.

EXIT POLL SOCIOPOL tur 2 prezidențiale, 24 noiembrie 2019, ora 21.00.  Avem primele procente ale serii din turul al doilea al alegerilor prezidențiale 2019.

Sunt cifrele date la EXIT-POLL SOCIOPOL:

Klaus Iohannis - 67%

Viorica Dăncilă - 33%

Sondajul a fost făcut prin metoda CATI. Sunt răspunsuri de conformare. Pot fi oameni care poate nu s-au dus la vot, dar spun că au mers la urne. De obicei, aceștia răspund că au votat cu persoana pe care o cred învingătoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel