Exit-poll, ora 11:00: USL - 60%, ARD - 13%
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
usl dc
usl dc

Primele estimări de tip exit-poll oferite de două case de sondare arată că 60% dintre alegătorii care au votat până la ora 11:00 au ales Uniunea Social Liberală,  ARD obținând 15% potrivit uneia dintre case și 13% conform celeilalte. 

Biroul Electoral Central a anunțat astăzi la ora 11:30 într-o conferință de presă că prezența la vot până la ora 10:00 a fost de 4,52%. În acest context, două case de sondare oferă primele estimări cu privire la opțiunile electorale ale alegătorilor până la ora 11:00. Astfel, 60% dintre românii care au votat până la această oră au pus ștampila pe USL, ARD obținând numai 15% din opțiunile electorilor. Altă casă de sondare creditează ARD cu numai 13 procente.

Partidul condus de Dan Diaconescu, PP-DD, a obținut un procent apropiat de cel al alianței condusă de Vasile Blaga și Mihai Răzvan Ungureanu, respectiv 12%. La fel ca în majoritatea sondajelor pre-electorale, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România atinge pragul electoral, obținând în aceste prime estimări, 6% dintre voturile alegătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel