EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 8:30. Procente
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 8:30. DCNews.ro realizează EXIT POLL online, pe 10 noiembrie 2019, cu privire la alegerile prezidențiale. Din oră în oră, veți afla procentele candidaților, potrivit EXIT POLL-ului online realizat de DCNews.ro.

Cititorii DCNews.ro pot bifa, pe parcursul zilei de 10 noiembrie, începând cu ora 07:00, în EXIT POLL-ul online DCNews.ro, cu ce candidat au votat la alegerile prezidențiale.

Iată cum au votat cititorii DCNews în EXIT POLL-ul online pentru ALEGERILE PREZIDENȚIALE până la ora 08:30:

Votul reprezintă opinia cititorilor DCNews. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

Nu uitați că votul continuă!

EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 8:30. Procente. Orice cetățean român cu drept de vot poate vota la alegerile prezidențiale dacă, în ziua de 10 noiembrie, a împlinit 18 ani și deține un act de indentitate valabil. Sunt 14 candidați. Alegătorul optează cu ștampila votat în casuța aferentă candidatului ales.

EXIT POLL DCNews ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019, ora 8:30. Procente. Procesul de vot se va încheia la ora 21.00. De menționat că secțiile din diaspora vor funcționa timp de trei zile, începând cu data de 8 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel