Data publicării:
Există un TRUC pentru cea mai gustoasă zacuscă. Aromă deosebită
Există câteva trucuri pentru zacusca perfectă.
Folosește la zacuscă doar legume proaspete. Coace toate legumele înainte și curăță-le cât mai bine de semințe și de coajă. Este bine să toci ceapa din timp și să o lași jumătate de oră să se scurgă într-o sită, având în vedere că va fi o cantitate destul de mare.
Adaugă condimentele spre final, pentru ca aromă lor să se păstreze în zacuscă fierbinte, notează retetepractice.ro.
La zacuscă se potrivesc dafinul, piperul, sarea și cimbrul pentru o aromă deosebită. Când uleiul iese la suprafață, vei știi că zacuscă este bine fiartă.
O combinație reușită este zacusca în care adaugi și dovlecei, dar și morcovi fierți înainte.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile