Exemplu de perseverență! O femeie a dat examenul auto de 960 de ori până a reușit să ia permisul / Instructor: O povară uriașă ne-a căzut de pe umeri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
O femeie din Coreea de Sud a reușit să obțină permisul de conducere după ce a dat examenul de peste 900 de ori.

O femeie a cheltuit 11.000 de lire sterline pentru a obține permisul de conducere, reușind în cele din urmă la cea de-a 960-a încercare, conform Daily Mail.

Povestea lui Cha Sa-soon a fost redistribuită pe reddit, unde a atras atenția datorită perseverenței sale.

Ea a susținut prima încercare la proba scrisă în aprilie 2005, dar, din păcate, nu a reușit. Cu toate acestea, sud-coreeana nu s-a descurajat și a continuat să-l reia până când a promovat, susținând examenul în fiecare zi, cinci zile pe săptămână, timp de trei ani.

Cu timpul, ea a redus testarea la doar de două ori pe săptămână, până când a trecut în cele din urmă a trecut proba scrisă, la a 860-a încercare.

A urmat proba practică

Și proba practică s-a dovedit, la rândul, său o provocare.

Cha Sa-soon a trebuit să susțină examenul de mai multe ori, iar numărul total de repetări ale examenelor auto a ajuns la 960.

Costul a fost de aproximativ 12.500 de euro (11.000 de lire sterline), conform rapoartelor. Chiar dacă au fost cheltuieli, femeia a fost perseverentă, deoarece trebuia să poată conduce pentru afacerea ei de vânzare de legume.

Instructorul de la Școala de șoferi Jeonbuk a spus: „Când în sfârșit âa luat permisul, toți am aplaudat-o și îmbrățișat-o”.

„O povară uriașă ne-a căzut de pe spate. Nu avusesem curaj să-i spunem să renunțe pentru că ea continua să vină să dea examenul”, a mai spus el.

Datorită perseverenței, femeia a primit un vehicul nou-nouț în valoare de 13.000 de euro de la Hyundai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel