Excluderi PSD. Zetea, înainte de CEx: Sunt membri de partid ce fac greşeli
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Gabriel Zetea
Gabriel Zetea
Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a făcut declarații legate de excluderile din PSD, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului.

"Trebuie să fim mai muncitori. Nu cred că putem să vorbim astăzi despre excluderi. Nu este cazul. Ne concentrăm pe altceva. Vorbim despre alegerile prezidenţiale, sunt importante, determinante pentru următorii ani. Aşadar e bine să stăm să analizăm. (...) Sunt membri de partid care fac greşeli, dar nu cred că este cazul acum, cred că după alegerile prezidenţiale avem timp să ne adunăm să discutăm despre alte tipuri de organizare. Excludere înseamnă până la urmă organizare internă. Astăzi vrem să îmbunătăţim activitatea partidului sau aşa sper eu", a afirmat Zetea, la sediul PSD.

Întrebat dacă PSD are soluţii pentru diaspora, unde Viorica Dăncilă a obţinut un scor mic, Zetea a spus că este extrem de dificil şi numai prin intermediul mass-media se poate realiza o schimbare de optică a românilor din străinătate.

Dezbatere televizată între Dăncilă și Iohannis

"O dezbatere televizată între cei doi candidaţi, între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, poate că ar arăta oamenilor ce gândesc cei doi candidaţi. Doamna Viorica Dăncilă îşi doreşte această dezbatere, domnul Iohannis fuge de ea. De ce? (...) Viorica Dăncilă a fost în aproape fiecare judeţ al ţării, a avut întâlniri cu mii de oameni în această perioadă, în care a vorbit personal cu ei, a dat mâna, s-a uitat în ochii lor, nu ştiu exact dacă a fost şi în diaspora. Este excepţional că au venit mulţi din diaspora la vot", a adăugat el.

Gabriel Zetea a susţinut că nu au fost emoţii în primul tur al prezidenţialelor, pentru că diferenţele între locul doi şi trei au fost destul de mari, menţionând că pentru turul al doilea lucrurile se pot schimba.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte marţi pentru a analiza rezultatele obţinute în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi pentru a stabili strategia în cazul celui de al doilea tur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel