Exatlon România, semifinaliști. Reacții fulger pe Facebook: RUȘINE!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook
Exatlon România, 13 decembrie 2018. O fată și un băiat s-au salvat și au reușit să ajungă direct în semifinale, joi seară, la „Exatlon”.

Exatlon România, 13 decembrie 2018. Emoții mari în play off-ul de joi seară. O fată și un băiat s-au salvat și au reușit să ajungă direct în semifinale. Fiecare concurent a plecat de la 4 vieți.

Exatlon România, 13 decembrie 2018. Traseul carelor este unul spectaculos și foarte greu, întrucât necesită multă forță și coordonare, însă concurenții au luptat din greu pentru a-și asigura un loc în semifinală și pentru a scapă de dueluri. La masculin, cel care a ajuns direct în semifinală este Iulian, iar la fete este vorba despre Mădălina Predoi.

VEZI ȘI: EXATLON România dă lovitura înainte de marea finală

Exatlon România 13 decembrie 2018. Imediat, au apărut reacțiile pe Facebook. Iată câteva dintre mesajele publicate joi seară, după emisiunea „Exatlon”:

Bravo, Mădălina! Fără dubii le-ai făcut praf pe războinice... și cu ocazia asta le-ai dat peste nas multor invidioși cărora le face plăcere să scrie pe aici (n.r. Facebook) vrute și nevrute la adresa ta.

Eu nu înțeleg de ce sunteți răutăcioși, a muncit și a câștigat, putea oricare dintre fete să fie în semifinală, dar a fost norocul Mădălinei.  

Ionuț era supărat de satisfacția adversarei, nu că a pierdut cineva din echipa lui.

Bravo, Mădălina!

Rușine! Cum să ajungă în semifinală cea mai slabă concurentă din Exatlon care nu rezistă la 3 curse consecutive? Doamne ferește.

Uite că a ajuns! Dacă era cea mai slabă nu ajungea aici.

VEZI ȘI: EXATLON România, 13 decembrie. Cea mai dură confruntare de până acum - LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel