EXATLON ROMÂNIA. Mariana, planuri mari în caz de eliminare
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Mariana, concurentă Exatlon din echipa Războinicilor se află printre cele trei propuneri de eliminare.

Mariana a mărturisit că ea este fericită și dacă va rămâne în concurs, dar și dacă, în urma voturilor telespectatorilor, ea va fi cea eliminată din competiție.

De altfel, Mariana a mărturisit la un moment dat că știe ce va face după ce va pleca din Republica Dominicană. Ea s-a înscris pentru următoarea ediție a concursului "Spartathlon" din Grecia, care va avea loc în 28 septembrie, informează Kanal D. 

Mariana a participat și anul trecut la această competiție, fiind de altfel prima femeie din România care a reușit să încheie acest concurs, considerat unul dintre cele mai grele din lume: sunt de parcurs 246 de kilometri, în maximum 36 de ore.

Mariana a încheiat anul trecut Spartathlon-ul pe locul 142 după 33 de ore, 49 de minute și 24 de secunde. "Nu m-am dus la Spartathlon să urc pe podium. Am vrut doar să termin. Atât! Asta era în capul meu. Am fost focusată și determinată", a povestit Mariana, dupa cursă.

Anul acesta, Mariana, concurenta de la Exatlon, vrea să-și depășească recordurile de la Spartathlon, mai scrie sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel