EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE. Reacții după propuneri: Rămân trei fraze memorabile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Luni, Războinicii au pierdut în fața Faimoșilor cu un scor incredibil, 10-1, după ce au câștigat, cu o zi înainte, în fața lor, excursia în Santo Domingo.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. Războinicii vor mai pierde încă un coleg, după ce săptămâna trecută Anca a fost trimisă acasă de către telespectatori. Ca în fiecare săptămână, echipa care a pierdut în Arena Exatlon a trebuit să nominalizeze trei concurenți pentru eliminare.

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. O nominalizare a fost făcută de membrii echipei, o a doua de cel mai bun jucător al săptămânii (Ionuț) iar a treia de câștigătorul jocului de imunitate (Alex Nedelcu).

CEI TREI NOMINALIZAȚI

Alex Moraru - din partea echipei
Lupu - din partea lui Ionuț
Alina - din partea lui Alex Moraru

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. După nominalizări, au curs mesajele, ca de fiecare dată, pe rețelele de socialiazare. Vă redăm câteva dintre acestea:

Votați Lupu!!! Merită omul o șansă dacă i-ar da.o și echipa să joace, să nu mai fie nici ei egoiști, dacă nu-l lasă să joace de unde vor randament.

Ionuț, orice ar spune unii, ești cel mai bun de la Războinici! Punct. NU E concurs de cultură generală, că dacă ar fi, mulți ar rămâne repetenți, inclusiv de la Faimoși! E un concurs sportiv, băiatul a adus puncte în toate jocurile internaționale, acolo v-a convenit. Nu va ieși Lupu și era evident că ei 3 vor fi nominalizați. E guraliv, clar, dar și Geani este și e acceptat așa cum e. E un om cu suflet bun, de aceea mereu își felicita colegii și chiar adversarii. Așa că..hai Ionuț.

(w670)

Sper să plece Alina. Cel mai fals discurs posibil, cum și-a schimbat fața când a început să vorbească.

Din acest concurs rămân trei fraze memorabile, din punctul meu de vedere:

  • Giani Kiriță: Veți vedea câte se vor mai întâmpla și cum sunt de fapt oamenii!
  • Ion Oncescu: Când mi s-a spus dă-te mai încolo, m-am dat mult mai încolo.
  • Lupu: Nu mă împotrivesc echipei. Când vor să joc, sunt alături de ei și joc cu drag!


EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. Cred că echipa Războinicilor începe încet... încet să se dezbine. Data trecută la Arena erau foarte argumentați... comentarii că .. ăla e așa.. celălalt invers. Alina a știut că o să fie nominalizată de aceea a cam tăcut săptămâna asta. Dar Alex e cam impulsiv și el. Săptămâna trecută majoritatea ziceau că Alina e prefăcută... că e falsă... și că ar trebui să plece ea. 

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA - ELIMINARE PROPUNERI 5 MARTIE. Lupu merită toată susținerea... este cel care merită să fie salvat cu adevărat... e super băiat și are calități sportive. Eu deja l-am votat să rămână. Sper să plece intrigantul de Alex cel nou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel