EXATLON ROMÂNIA. Cum vor fanii să o mențină pe Diana Bulimar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Arena Exatlon de miercuri s-a terminat cu un deznodământ la care nu mulți se așteptau.

EXATLON - ANCA SURDU - DIANA BULIMAR. Deși toată lumea se gândea că Oltin Hurezeanu va părăsi competiția, lucrurile n-au stat deloc așa, iar cea care a fost votată cel mai puțin de către fani a fost Diana Bulimar.

EXATLON - ANCA SURDU - DIANA BULIMAR. Sportiva și-a luat la revedere de la colegi având lacrimi în ochi și e clar că nici măcar ea nu s-a gândit că va pleca din Dominicană atât de repede. Totuși, fanii show-ului au venit cu o propunere inedită de a o păstra în concurs. O postare în care aceștia erau întrebați dacă ar fi ok ca Diana Bulimar să rămână în show în locul Ancăi Surdu, concurenta care a părăsit competiția din cauza problemelor medicale, a strâns sute de like-uri și comentarii pozitive.

EXATLON - ANCA SURDU - DIANA BULIMAR. "Ar fi cea mai bună decizie", "O propunere excelentă", "Ce frumos ar fi" sau "Da, vrem ca Didi să rămână", sunt câteva dintre comentariile fanilor la această propunere inedită.

[citeste si]

EXATLON - ANCA SURDU - DIANA BULIMAR. "Este un reality show. Mă bucur că s-a întâmplat asta, nu mă bucur că s-a întâmplat cu mine, dar mă bucur că s-a văzut faptul că nu se știe niciodată. Asta este. Se pare că traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta înțeleg eu din voturile telespectatorilor. Am simțit-o de azi dimineață", a mărturisit Didi Bulimar după ce Cosmin Cernat a anunțat că a fost eliminată. A fost cea mai titrată sportivă de la Exatlon, deținând mai multe titluri olimpice și europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel