EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici - VIDEO + UPDATE 10
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA
Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA
Miercuri, un concurent din echipa Războinicilor a părăsit competiția Exatlon România. 

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 10. Au fost momente emoționante miercuri seară, în contextul în care Mariana a fost afectată de posibilitatea ca Alina să plece acasă. Cele două s-au susținut reciproc, fiind legate de o prietenie. "Dacă astăzi mă mai aflu în acest concurs, este datorită ei", a mărturisit Alina, extrem de emoționată.

În urma votului telefonic al telespectatorilor, Alex Moraru a fost concurentul eliminat din echipa Războinicilor."Nu am venit setat pentru a câștiga această competiție, ci am venit pentru a uni echipa", a spus Alex Moraru după ce a aflat că a fost eliminat.

VEZI ȘI Concurent nou la EXATLON. Primele reacții ale fanilor

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 9. Prezentatorul emisiunii a avut o surpriză pentru Faimoși și Războinici. "Am o surpriză pentru voi. O să încerc să fiu cât mai scurt: jucați din nou cu Turcia! Scorul este 1-1. Sunt extrem de curios cum o să arate meciul numărul trei. Înclin să cred că va fi o victorie a României", a spus Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 8. Valentin, cel mai nou concurent al Faimoșilor, a adus victoria pentru echipa sa.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 7. Alex câștigă duelul împotriva lui Valentin. Astfel, scorul devine 6-5 în favoarea Războinicilor.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 6. Vladimir și Lupu au oferit un duel de excepție. Scorul este de 4-3 pentru Războinici.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 5. Valentin Chiș a avut parte de “botezul” Exatlon. Acesta a concurat contra lui Alex Muraru și a avut un parcurs destul de bun. Punctul a fost câștigat de Alex.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 4. Diana Bulimar este în formă la proba din nocturnă. Concurenta câștigă duelul contra Marianei. Scorul este, în acest moment, 2-1 pentru Faimoși.

(w670)

Foto Facebook / EXATLON ROMÂNIA

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 3. Miza acestei seri este una plină de adrenalină: plimbare cu tiroliana în junglă. De asemenea, membrii echipei câștigătoare vor mânca cheeseburger cu cartofi prăjiți.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 2. Cosmin Cernat a anunțat numele celui care îl va înlocui pe Andrei Stoica. "Veți avea un nou membru în echipă. Îl primim cu aplauze pe Valentin Chiș. Bine ai venit!", a spus Cosmin Cernat.

VEZI ȘI VALENTIN CHIȘ. Cine este - FOTO + VIDEO

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. UPDATE 1. Începe o nouă ediție EXATLON. În câteva ore, vom afla numele concurentului care va părăsi competiția. În acest context, precizăm că Andrei Stoica deja a ajuns în România.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Deși mulți fani ai emisiunii se așteptau ca în ediția difuzată marți, 6 martie, să fie anunțat numele concurentului care va reveni în România, nu s-a întâmplat acest lucru. Mai mult, surpriza a fost de partea Faimoșilor, în contextul în care unul dintre coechipierii lor a fost nevoit, din cauza problemelor de sănătate, să renunțe la competiție. Este vorba de Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight. Acesta a părăsit competiția din cauza unei accidentări. Cosmin Cernat a făcut anunțul în ediția de aseară a concursului.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. În cele două luni de când se află în Republica Dominicană, alături de colegii lui din Echipa Faimoșilor, Andrei Stoica a avut performanțe notabile și a adus puncte importante care, de cele mai multe ori, au făcut diferența între victorie și înfrângere. Prin urmare, anunțul a căzut ca un trăsnet în tabăra Faimoșilor aseară, atunci când sportivul a fost nevoit să își ia la revedere de la coechipierii săi.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Amintim că, luni, Războinicii au fost puși în situația de a nominaliza trei coechipieri, după ce săptămâna trecută Anca a fost trimisă acasă de către telespectatori. O nominalizare a fost făcută de membrii echipei, o a doua de cel mai bun jucător al săptămânii (Ionuț) iar a treia de câștigătorul jocului de imunitate (Alex Nedelcu). Cei trei nominalizați sunt Alex, Lupu și Alina.

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. În acest context, DC News a realizat un sondaj cu privire la cine ar trebui să fie eliminat din echipa Războinicii. Astfel, dacă la eliminarea trecută o majoritate covârșitoare a votat pentru eliminarea Ancăi (EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 27 februarie. Rezultat ZDROBITOR), de data aceasta s-a dus o luptă între Alex și Alina. Mai multe, în link-ul următor:

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA. ELIMINARE martie 2018. Alex - Alina, luptă crâncenă - SONDAJ

[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, 7 martie 2018. ELIMINARE Războinici. Rămâne de văzut care va fi decizia telespectatorilor Kanal D. Aceasta va fi anunțată în ediția de miercuri, 7 martie. Rămâneți pe DC News pentru informații în timp real.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel