EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Sâmbătă, 5 mai, a avut loc o nouă ediție a emisiunii EXATLON. 

VEZI ȘI: EXATLON ROMÂNIA 5 mai. ANUNȚ ELIMINARE. START VOT


RĂZBOINICII - FAIMOȘII SCOR

9 - 10 Faimoșii au câștigat! Se vor bucura de kebab și vor vedea mesaje video de la oamenii dragi rămași acasă.

9 - 9

8 - 9

8 - 8

8 - 7

7 - 7

7 - 6

7 - 5

6 - 5

6 - 4

6 - 3

6 - 2

5 - 2

4 - 2

3 - 2

3 - 1

2 - 1

1 - 1 

0 - 1 


UPDATE: Astăzi se joacă pentru COMUNICARE! Premiul este dublu: echipa care va câștiga va mânca kebab. De asemenea, câștigătorii zilei vor primi mesaje video de la cei dragi.

-----

EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Se anunță din nou un joc tensionat între cele două echipe. Concursul se apropie de final, iar presiunea devine din ce în ce mai mare.

EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Sâmbătă, 5 mai, este o seară extrem de importantă la EXATLON dat fiind faptul că este prima ediția fără Giani Kiriță care a fost eliminat săptămâna trecută.

EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Vom afla împreună cum va continua drumul concurenților la EXATLON. Se anunță o seară incendiară.

EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Amintim că săptămâna trecută, Războinicii și Faimoșii au jucat pentru Arenă și eliminare, cel mai important joc din cadru EXATLON ROMÂNIA. După un meci extrem de echilibrat, am avut parte probabil de cel mai spectaculos final al eliminărilor.

EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. La scorul de 9-9, cele două echipe au ajuns la stafetă pentru punctul câștigător. De la Faimoși au concurat Larisa cu Vladimir Drăghia, iar de la Războinici au concurat Roxana cu Ionuț. După un meci foarte încins, Ionuț, aflat în mare formă, a reușit să îl învingă pe Drăghia care a căzut devastat.

EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. A urmat proba de imunitate care a fost câștigată de Vladimir Drăghia. Astfel, soarta lui Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Valentin, a depins de votul publicului. În final, Giani Kiriță a părăsit competiția.

EXATLON ROMÂNIA, 5 mai. Faimoșii - Războinicii REZULTAT. Rămâneți cu noi pentru a vedea ce se va întâmpla sâmbătă, 5 mai, la EXATLON. Nu uitați: emisiunea începe la 19:45, la Kanal D! Rezultatul îl puteți afla și pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel